Troy Granit Büyümeye Devam ediyor

Troy Granit Büyümeye Devam ediyor

ABD'deki başarılı Türk iş adamlarından Mustafa Tuncer, şirketini büyütmeye çalışanlarının da sayısını arttırmaya devam ediyor.

Türkiye'den Amerika'ya yerleşen genç girisimci Mustafa Tuncer tarafından kurulan Troy Granite Amerika'daki işletmelerine bir yenisini daha ekledi.

İlk olarak Delaware eyaletinde faaliyetlerine başlayan daha sonrada Pennsylvania eyaletinin Pittsburg sehride ikinci şubesini açan Troy Granite 15 yıllık tecrübenin birikimiyle 3. şubesini Harrisburg, PA'da açtı
 

Ağırlıklı olarak doğal taş mutfak tezgâhları sektöründe faaliyet gösteren Troy Granite'in yeni şubesinin açılışına yüzlerce iş adamı katıldı. Bölge ticaret odalarından Harrisburg Ticaret odasının açılışa katılımı da Troy Granite'nin şimdiden Harrisbug şehri ve çevresi tarafından ne kadar onemsendiginin bir göstergesi oldu.
 

Dualarla gerçekleştirilen açılışta herkese teşekkürlerini sunan Troy Granite'nin kurucusu sayın Tuncer bu başarıların bir ekip çalışması olduğunu, birlikten doğan enerjinin somut adımlara döndüğünü belirttikten sonra "memlektimizden binlerce kilometre uzakta hem kendi insanımıza hemde bölge insanımıza istihdam oluşturmak, ahi geleneği iş ahlakıyla bu diyarı gurbette işletmeler açmak, bize atalarımızdan miras kalan geleneğin bir yansımasıdır" dedi. Bir Müslüman Türk olarak milli ve manevi değerlerimizin kurulan işletmelerle de yaşatılması gerektiğini vurgulayan Tuncer, sözlerini davetlilere teşekkür ve dualarla bitirdi.
 

100'u aşkın çalışanıyla çevre dostu su arıtma tesisleri, en son teknoloji dijital makina parkıyla 4000 metre kare kapalı alanda kurulan Troy Granite'nin yeni şubesi yatırım büyüklüğüyle şimdiden bölgenin önemli işletmeleri arasında adından söz ettirmeyi başardı.  

troyyy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.