TT Arena alemcileri yakalandı

TT Arena alemcileri yakalandı

Galatarasay ile Fenerbahçe arasındaki derbi karşılaşmasının son dakikalarında sahaya atılan ve milli kaleci Volkan'ın kafasını sıyırıp geçen rakı şişesi ile ilgili başlatılan soruşturmasında, 2 kişi gözaltına alındı.

TT Arena'da geçen Cuma oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı derbi maçın son dakikalarında tribünlerden atılan iki şişeden biri milli kaleci Volkan'ın başını sıyırıp geçerken diğer şişe kimsenin olmadığı boş bir alana düşmüştü. Olaydan sonra başlatılan polis soruşturmasında yayıncı kuruluşun görüntülerinin yanı sıra statta bulunan 376 güvenlik kamerasını incelemeye alındı.

RAKI İKRAM EDİLMİŞ
Gasp Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada foto muhabirleri tarafından rakı içerken görüntülenen 4 kişinin kimliği belirlendi. Bu kişilerden Fatih B. ve Emre Y. bugün gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Pet bardak ile rakı içerken görüntülenen Fatih B. ve Emre Y. ifadelerinde de bunu kabul etti. Ancak rakıyı tanımadıkları kişilerin kendilerine ikram ettiğini belirten Fatih B. ve Emre Y., sahaya rakı şişesi fırlatmadıklarını söyledi.

İKİ KİŞİNİN DAHA İFADESİ ALINACAK
Polis, içki içerken görüntülenen iki kişinin daha kimliğini belirledi. Bu kişilerle irtibata geçildi. Aranmaya başlanan bu kişilerden birinin şehir dışında olduğunu diğerinin de en kısa zamanda emniyete geleceğini söylediği öğrenildi.
Statta içki içerken görüntülenen 4 kişiye maçlardan 6 ay men ve 1700'er lira para cezası kesileceği belirtildi. İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan şüpheliler, soruşturma sırasında şişe atma eylemiyle bir ilişkilerinin tespit edilmesi durumunda tekrar gözaltına alınacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :