TT Arena'da kazanan yok 3-3

TT Arena'da kazanan yok 3-3

Galatasaray, Süper Ligi'nin 24. haftasında Başakşehir'i konuk etti.

Galatasaray, 3.lük yarışı için büyük önem taşıyan maçta Başakşehr ile 3-3 berabere kaldı ve büyük bir fırsat tepti.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Karşılaşma şok bir golle başladı. 5. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Alparslan Erdem'in soldan yaptığı ortada, ceza sahasında Mahmut Tekdemir'in çektiği şutta kaleci Cenk Gönen topu son anda oyun alanına çeldi. Dönen topu kontrol eden Visca, sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere yolladı. Galatasaray oyunda dengeyi sağladı ve Yasin, Sneijder ve Selçuk ile gole yaklaştı ama Volkan'ı geçemedi.

İLK YARI 2 FARKLA SONUÇLANDI

43. dakikada Medipol Başakşehir farkı 2'ye çıkardı. Doka'nın soldan yaptığı ortada, ceza sahasında Denayer ile birlikte yükselen Mehmet Batdal'ın kafa vuruşunda top kaleci Cenk Gönen'in müdahalesine rağmen ağlara gitti.

YASİN SAHNEYE ÇIKTI

2. yarıda Galatasaray'ın geri dönüşü vardı. 54. dakikada Olcan'ın pasında gelişine nefis vuran Yasin farkı bire indirdi. Golden sonra baskısını artıran Galatasaray, 71. dakikada skora denge getirdi. Kulanılan kornerde Yasin ceza sahası dışından çok sert vurdu, Mahmut'a çarpan top ağlara gitti. Yasin böylece Arena'daki son 8 maçta 6. golünü atmış oldu.

VISCA BİR KEZ DAHA TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Artan galatasaray baskısı go getirmedi amaama Başakşehir ilk atağında yine golü buldu. Visca seri çalımlarla ceza sahasına girip 2. golü attı ve konuk takım bir kez daha öne geçti.

SON SÖZÜ SELÇUK SÖYLEDİ

Müthiş tempoya sahne olan karşılaşmada 85. dakikada Umut rakip ceza sahasında yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Selçuk skoru belirledi: 3-3...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.