Tuğamiralden Saylan'a ilginç teklif

Tuğamiralden Saylan'a ilginç teklif

ÇYDD Kadıköy Şubesinde çıkan "MEKTUP(Türkan SAYLAN).doc isimli Word dosyasının içerisinden şok bir ayrınyı çıktı.

ÇYDD Kadıköy Şubesinde çıkan "MEKTUP(Türkan SAYLAN).doc isimli Word dosyasının içerisinde; P. P.Başkanı Tuğamiral S. O. K tarafından Türkan Saylan'a hitaben yazılan bir mektup bulundu.

 

Tuğamiral mektupta Ergenekon davası başladıktan sonra teğmenlerin Evlerine gidip gelme konusunda tereddüt yaşadıklarını belirtiyor ve Saylan'dan teğmenlerin moral ve motivasyonlarını artıracak partiler düzenlemesini ve genç kızlarla tanıştırmasını istiyor. 

Tuğamiral tarafından yazılan mektubun sonunda Kur.Kd.Alb. Levent GÖRGEÇ, Yb. Ali Tatar ve Oktay Ç.'in isimleri verilerek her konuda yardımcı olacakları söyleniyor. Mektupta Ata Evlerinin yeniden canlandırılması gerekliliğine dikkat çekiliyor ve öğrencilerle tanıştırılan kızların öğrencilerle irtibatlarını artırması isteniyor. Tuğamiral S.O.K. mektupta bir çok taktik ve tavsiyede de bulunuyor. İşte o mektuptan bazı notlar.

"Saygıdeğer Hanım Efendim,

Deniz, Eğitim Öğretim Komutanlığımıza bağlı okullarda okuyan öğrencilerin Cumhuriyetimiz geleceği ve korunması için ne kadar önemli oldukları tartışılmaz bir gerçektir. Sizlerin bu öğrencilerin yetîşmesi ve desteklenmesi adına yaptığınız çalışmalar ve bu konudaki başarınız tartışılmaz bir gerçektir. Fakat Askeri okullarda okuyan öğrenciler ile ilgili yaptığımız çalışmaların tekrar gözden geçirilmesi ve gerekli aksaklıkların acilen düzeltilmesi gerekmektedir.

Denizyıldızı projesi çok başarılı bu projeye atanan bahriyeli danışmanlarla beraber daha aktif çalışmalar bekliyoruz. Ata evleri ve CTP'nin canlandırılması gibi alternatiflerin oluşturulması gerekmektedir.

Aksaklıklar şu şekilde sıralanabilir.

Listemizde ki öğrencilerin dava (Ergenekon kastediliyor) başladıktan sonra konferans ve toplantılara katılımlarında aksamalar olduğu tespit edilmiştir. Öğrencilerin psikolojisinin düzeltilmesi için toplantıların artırılması ve grupların 3 kişiyi geçmemesine dikkat edilmesi gerekmektedir.

Harp okulu öğrencilerin gruplar halinde ki faaliyetlerinin devamı için sorumlu öğrencilere yapılan yardımların aksatılmaması,

Öğrenciler tanıştırılan kızların, öğrencilerle olan irtibatlarını aksatmamaları, Öğrencilerin ders ve İngilizce başarılarının artırılması adına verilen destekte aksama olmaması,

Harp okulu öğrencilere verilen konferansların artırılması,

Öğrencilerin morallerinin düzetilmesi için tanıdık gazeteci, bürokrat ve akademisyenlerle gruplar halinde görüştürülmesi gerekmektedir. DZ. ASTSB. MES. YÜK. OKULU:

Ast. Subay olacak olan bu öğrencilerden liste dışında tespit edilen isimlere verilen parasal desteğin aksatılmaması,

Bu öğrencilere yönelik yapılan partilerin arttırılması,

Yeni mezun olmuş ve kurs aşamasında ki teğmenlere bürokrat, gazeteci ve öğretim görevlisi tanıdıklarla görüştürülmesinin aksadığı,

Okudukları süreçte tanıştıkları kızların teğmenlerin evlerine sık sık giderek veya Kocaeli üniversitesinde tanıdık kızlarla tanıştırılarak kontrol altında tutulması gerekmektedir.

Tespit edilen aksaklıkların giderilmesi ve listelerin gözden geçirilmesi için ek dosya yer alan ERKEKLER isimli sayfa da Deniz Harp Okulu, Deniz Lisesi ve Dz.Astsb.Mes.YükOk Okuyan erkek öğrencilerin tamamı detay bilgiler ile birlikte listelenmiştir.

PERSONEL LİSTESİ sayfasında yer alan listedeki personele sorumlu subay Ali TATAR vasıtasıyla ulaşılabilir. Bu personel vasıtasıyla öğrenci temini yapılabilir.

Aşağıda irtibatları yazılı olan personellerimiz size her konuda yardımcı olacaklardır.

Kendileri ile her konuyu paylaşabilirsiniz.

Kur.Kd.Alb. Levent GÖRGEÇ Tel: 532 640 7... E Mail:...Yb. Ali Tatar Tel: 533 ... E Mail: ....

 

 

Etiketler :