Tugay Kerimoğlu yeniden G.Saray'da

Tugay Kerimoğlu yeniden G.Saray'da

Başkan Adnan Polat kongrede Galatasaray'ın efsane oyuncusu Tugay Kerimoğlu yeniden sarı-kırmızılı kulübe geleceğini açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nün Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı başladı.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi Anadolu Auditorium'da gerçekleştirilen toplantıda, genel kurul başkanlığına Duygun Yarsuvat seçildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, açılışta yaptığı kısa konuşmada, kulübün kurucusu Ali Sami Yen'in, ''Bizi buraya derin, sonsuz sevgi ve geniş karşılıklı güven hislerinin getirdiğini görüyoruz. Bu duyguların buluşmasını, ancak Galatasaray olarak adlandırabiliyorum'' sözlerini tekrarlarken, ''Bence bu güzel sözler hala geçerli. Galatasaray'a yakışır bir genel kurul olacağından şüphemiz yok'' ifadelerini kullandı.

Genel kurul başlangıcında 294 üyenin katılımının olduğu duyurulurken, toplantıda, kulüp yönetim kurulunun idari, sportif ve mali faaliyet, Denetleme Kurulu, Kulüp Divanı, Sicil Kurulu ile Disiplin Kurulu raporlarının okunmasına geçildi.

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Tugay kerimoğlu yeniden sarı-kırmızılı kulübe geliyor.

Şu dakikalarda devam eden Galatasaray Mali Kongresi'nde, Başkan Adnan Polat müjdeyi verdi. Polat, Tugay Kerimoğlu'nun Galatasaray alt yapısının başına getirildiğini ve çarşamba günü çok büyük bir tören yapacaklarını söyledi.

Şu anda alt yapının başındaki Evert Jan Derks sezon sonuna kadar Tugay Kerimoğlu'nun yardımcılığını yapacak.

Adnan Polat'ın, Tugay Kerimoğlu'nu açıklamasından sonra salondaki herkes ayağa kalkarak başkan Adnan Polat'ı ayakta alkışladı.

Sarı-kırmızılı takımdan 2000 yılında ayrılarak İskoçya’nın Glasgow Rangers takımına transfer olan milli futbolcu İskoç ekibinin ardından İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers’ın yolunu tutmuştu. Yaklaşık sekiz sezon mavi-beyazlı ekibin formasını giyen Tugay, geçtiğimiz sezon yeşil sahalara veda etmişti.

AA-Hürriyet

Etiketler :