Tugay, yeni takımını açıkladı

Tugay, yeni takımını açıkladı

Blackburn Rovers forması altında futbola veda eden Tugay Kerimoğlu, yaşantısına İngiltere'de devam edeceğini ve bir klübün altyapısında antrenörlük yapacağını söyledi.

Galatasaray formasıyla 13 yıl mücadele eden, ardından Glasgow Rangers'a transfer olan ve son olarak Blackburn Rovers'ta futbola veda eden Tugay Kerimoğlu, NTV'de yayınlanan Futbol Aktüel programına konuk oldu.

İngiltere'deki futbol kariyerinden, geleceğine kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Tugay Kerimoğlu, yaşantısına bundan sonra da İngiltere'de devam edeceğini ve Manchester City Kulübü'nün altyapısında antrenörlük yapacağını söyledi.

Hedeflediği şeylere her zaman ulaştığını ifade eden Tugay, "Bundan sonraki hedefim, profosyonel insanlarla İngiltere'de altyapıda çalışmak. Manchester City ile anlaşma yaptım ve burada antrenör olarak çalışacağım. Manchester City benim tecrübeme güvenerek benimle anlaşma yaptı. Ara vermeden başlamam gerekiyor, çünkü unutulabilirsiniz. Orada çalışacak olmak, benim için çok büyük bir adım oldu. Kendimi ne zaman güçlü hissedersem teknik direktörlüğe o zaman başlayacağım" dedi.

Etiketler :