Tüm açıklamalarını reddediyorum..

Tüm açıklamalarını reddediyorum..

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nün kendisini ve bakan Fatma Şahin'i usulsüz dinlendiğini iddia eden Ak Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e demediğini bırakmadı.

Şamil Tayyar'ın, ' Gaziantep'i yeniden dizayn etmek isteyen oluşumlar var.Emniyet'ten beni de Bakan Fatma Şahin'i de usulsüzce dinliyorlar ' şeklindeki açıklamasına İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'den yanıt gelmiş ve Bakan Şahin Gaziantep il Emniyet Müdürlüğü Teknik Takip ve İzleme birimlerinin bugüne kadar yaptıkları teknik takip işlemlerinin usulüne uygun olarak yürütüldüğünü açıklamıştı.

BAKAN ŞAHİN'E ÇOK SERT İFADELER
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in açıklamalarına, Şamil Tayyar'ın yanıtı oldukça sert oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki sayfasından İçişleri Bakanı Şahin'in açıklamalarına yanıt veren Şamil Tayyar, çok sert ifadeler kullandı.

AÇIKLAMALARINI REDDEDİYORUM
Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğini kaydeden Tayyar, Bakan Şahin içinde ' Bundan sonra İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in tüm açıklamaları reddediyorum. Soruşturma bitmeden fiyaskoyla sonuçlanmıştır. Bakan önüne konan kağıdı olduğu gibi imzalamış, anlaşılan bakan kafasında işi bitirmiş, bürokrasiye teslim olmuş. ' ifadelerini kullandı.



İşte o Twitler:



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.