Tüm delegeler bir daha "ERDOĞAN" dedi

Tüm delegeler bir daha "ERDOĞAN" dedi

AK Parti 3. Olağan Büyük Kongresi'nde, genel başkanlık ve diğer yetkili kurullar için adaylık başvuru süresi başladı. İstanbul Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan, geçersiz oylar dışındaki tüm delegelerin oyunu aldı.

AK Parti 3. Olağan Büyük Kongresi'nde, İstanbul Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanlığa tek aday oldu.

ASKİ Sosyal Tesisleri'nde yapılan büyük kongrede, Divan Başkanı Bülent Arınç, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 saat 7 dakika süren konuşmasının ardından, saat 16.00'ya kadar, genel başkanlık, Merkez Karar Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyelikleri için başvuruların başladığını duyurdu.

Kongre çalışmaları çerçevesinde, tüzük gereğince AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, partililere de kitapçık halinde dağıtılan faaliyet raporunun özetini okudu.

TÜM DELEGELERİN OYU İLE YİNE ERDOĞAN

İstanbul Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 3. Olağan Kongresi'nde 1362 delegenin oyu ile yeniden genel başkanlığa seçildi.

AK Parti'nin, ASKİ Spor Salonu'nda yapılan 3. Olağan Büyük Kongresi'nde, Genel Başkanlık seçimi için bin 463 delegeden bin 363'ü oy kullandı. Geçerli oyların bin 362'sini alan Erdoğan, genel başkanlığa seçildi.

Divan Başkanı Bülent Arınç, Erdoğan'ın İstanbul'da IMF-Dünya Bankası yıllık toplantıları kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Finans Enstitüsü gala yemeğine katıldığı için teşekkür konuşması yapamadığını, partililere sevgi ve saygılarını ilettiğini bildirdi.

AK Parti 3. Olağan Büyük Kongresi'nde, genel başkanlık geçiminin ardından Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun seçimlerine geçildi.

Etiketler :