Tuncay Şanlı'yı bitiren hareket

Tuncay Şanlı'yı bitiren hareket

Stoke City, Hull deplasmanında mağlup olurken oyuna son bölümlerde dahil olan Tuncay Şanlı'yı ise büyük bir şok bekliyordu...

Premier Lig’deki temsilcimiz Tuncay Şanlı’nın takımı Stoke City, Hull deplasmanında öne geçmesine rağmen sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı... Karşılaşmanın son bölümlerinde oyuna dahil olan Milli futbolcumuzu büyük bir şok bekliyordu...

Stoke galibiyeti koruyamadı...
Tuncay’ın kendisine ilk 11’de yer bulamadığı karşılaşmada, konuk Stoke City 29. dakikada Etherington’un golüyle öne geçmeyi başardı.

İlk yarısı konuk ekibin üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında ev sahibi ekip geri dönmeyi başardı. 62’de Olofinjana’nın attığı golle Hull City beraberliği yakaladı. 87'de Stoke City'den Faye ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maç bu skorla tamamlanacak derken sahneye çıkan Hesselink, 90'da attığı golle Hull City'e üç puanı getiren isim oldu.

Bu sonuçla Hull City puanını 11’e yükseltirken, Stoke City 16 puanda kaldı.

Tuncay Şanlı'ya büyük şok!
Premier Lig'de Tuncay'ın takımı Stoke, Hull'a 2-1 yenilirken milli futbolcumuz büyük bir şok yaşadı.  

81. dakikada oyuna giren Tuncay, sadece 7 dakika sonra oyundan alınınca menajeri Pulis'e tepki gösterip soyunma odasına gitti. Hull deplasmanında Etherington ile öne geçen Stoke, Olofinjana'nın golüne engel olamayınca skor 1-1'e geldi. 81. dakikada Fuller'in yerine oyuna giren milli futbolcumuz Tuncay  takımının galibiyet umuduydu.
 
Ancak 86. dakikada defans oyuncusu Faye'nin kırmızı kart görmesi Tuncay'ın Ada kariyerinin en zor dakikalarının başlamasına neden oldu. Boro'dan Tuncay'ı 6 milyon euroya transfer eden menajer Tony Pulis, 88. dakikada Tuncay'ı oyundan alıp yerine Wilkinson'ı sokarken, herkes büyük şok yaşadı.

Galibiyet için oyuna alınan Yıldız futbolcu, sinirli bir şekilde soyunma odasına gitti ama Pulis'in bu hamlesi takımını kurtarmaya yetmedi. 90. dakikada Hasselink Hull'a 2-1'lik galibiyeti getiren gole imza attı.
 
Maç sonunda İngiliz basını da olayın şaşkınlığını yaşarken, önemli internet siteleri ve haber portalları Tuncay'ın kurban edildiği görüşünde birleştiler

Etiketler :