Tuncel 'gardiyanlık' mülakat sınavında

Tuncel 'gardiyanlık' mülakat sınavında

Dink davasının tutuklu sanıklarından Erhan Tuncel, Adalet Bakanlığınca açılan infaz koruma memurluğu için mülakat sınavına girdi.

Tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevinde bulunan Hrant Dink davasının tutuklu sanıklarından Erhan Tuncel, Adalet Bakanlığınca açılan infaz koruma memurluğu için mülakat sınavına girdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 18 Ocaktaki başvuruda boyu ve kilosu ölçülen Tuncel'in gerekli şartları taşıdığının belirlenmesi üzerine bugün mülakata çağrıldı.

Tekirdağ Adliyesindeki mülakat sınavına tutuklu sevk aracıyla gelen Tuncel, geniş güvenlik önlemleri altında adliyenin arka tarafından içeri alındı.

461 aday numarasıyla 17. sırada mülakata giren Tuncel'e, Sınav Komisyonunca Atatürk'ün ilke ve inkılapları, genel kültür, bir konuyu kavrama ve ifade yeteneği, atanacağı kadroyla ilgili mesleki bilgilerin sorulduğu öğrenildi.

Tuncel'in, sınav komisyonunun yapacağı değerlendirmenin ardından 3 gün sonra sınavı kazanıp kazanmadığının açıklanacağı kaydedildi.

Tuncel, Tekirdağ Adliyesindeki mülakat sınavının ardından tekrar tutuklu sevk aracıyla Tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevine götürüldü.

Etiketler :