'Tunus İntifadasını selamlıyoruz'

'Tunus İntifadasını selamlıyoruz'

İslami kuruluşlar Tunus halkının direnişini selamlamak için 22 Ocak Cumartesi günü 14.00'te Galatasaray Lisesi önünde toplanıyor...

Türkiyeli Müslümanlar, ceberut bir dikta rejiminin sistematik baskılarına, zulüm ve sindirme çabalarına karşı özgürlük ve adalet talebiyle ayağa kalkan ve diktatör Zeynel Abidin Bin Ali'yi ülkeden kaçmak zorunda bırakan Tunus halkını tebrik etmek için, 22 Ocak Cumartesi günü 14:00'te Galatasaray Lisesi önünde toplanıp kitlesel bir basın açıklaması yapacaklar.

 İHH, Mazlumder, Özgür-Der, Medeniyet Derneği, Anadolu Platformu, İnsan ve Medeniyet Hareketi, Araştırma Kültür Vakfı, Akabe Vakfı, Hikmet Derneği, Fatih Akıncıları Derneği gibi İslami kuruluşların ortak olarak düzenleyeceği eylemde Tunus halkının intifadası selamlanacak. Kanları pahasına tüm zalimlere ve onların efendilerine tarihî bir ders yaşatan Tunuslu kardeşlerimizle dayanışma içinde olunduğunun ifade edileceği eylemde, ayrıca Tunus'ta yaşananların tüm dikta yönetimlerinin alması gereken dersler içerdiğine dikkat çekilecek.

Tarih  : 22 Ocak 2011 Cumartesi

Saat   : 14.00

Yer     : Galatasaray Lisesi önü (İstiklal Caddesi)


 

timeturk

Etiketler :