Turgut Altınok Gökçek'i eleştirdi

Turgut Altınok Gökçek'i eleştirdi

Keçiören Belediye Başkanlığı görevini Mustafa Ak'a devreden Turgut Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na dördüncü kez seçilen Melih Gökçek'e eleştirilerini sürdürdü.

Altınok, AK Parti'nin oylarının Ankara'da düşmesinden Melih Gökçek'i sorumlu tuttu.

Altınok, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarına göre Melih Gökçek'in aslında kazanmadığını, kaybederken de AK Parti'nin oylarını düşürdüğünü iddia etti. Altınok, Gökçek'in seçim sonuçlarının belli olmasından sonra yaptığı açıklamalarının talihsiz açıklamalar olduğunu belirterek, "Eğer Turgut Altınok medyaya çıksaydı, aleni bir çalışma yapsaydı seçilme şansı sıfırdı." dedi. AK Parti'nin geçen seçimlere göre Ankara'da il genel meclisinde oyları yüzde 11, belediye başkanlığında ise yüzde 18 oranında düştüğünü ve bu oyların AK Parti'nin Türkiye geneli oylarını etkilediğini vurguladı. Gökçek'in düşen oyların sorumlusu olarak bakanları göstermesini de eleştiren Altınok, oyların düşmesinin sorumlusunun Gökçek'in kendisi olduğunu kaydetti.

Altınok, belediye başkanlığı mührünü Mustafa Ak'a teslim etti. Mustafa Ak da Altınok'a çalışmalarından dolayı bir plaket takdim etti. Altınok'un devir teslim töreni için belediye başkanlığına gelişinde bir grup belediye çalışanı tarafından alkışlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :