Turgut Özal Cindoruk'tan Nefret Ederdi

Turgut Özal Cindoruk'tan Nefret Ederdi

Güzel, Özal'ın kurduğu ANAP'ın DP'ye katılmasını, "At'ın, Arı'nın ırzına geçmesi" olarak tanımladı.

Gazeteci Ömer Şahin'in Kanal A'daki "Görüş Farkı" programına katılan eski Bakanlardan, Radikal Gazetesi Yazarı Hasan Celal Güzel, Demokrat Parti ve Hüsamettin Cindoruk'la ilgili inanılmaz açıklamalar yaptı.

Turgut Özal'ın hayatta en nefret ettiği ismin Cindoruk olduğunu söyleyen Güzel, Özal'ın kurduğu ANAP'ın DP'ye katılmasını, "At'ın, Arı'nın ırzına geçmesi" olarak tanımladı.

Bu birleşmeyi sağlayanlara, "Tecavüze uğradılar, bir yerleri ağrımıyor mu?"diye seslenen Güzel'in sözleri programa katılan eski Bakanlar Oltan Sungurlu ve Vehbi Dinçerler'i de güldürdü.

Şahin'in, "Süvari, arıdan daha hızlı. Birleşmeden sinerji çıkmaz mı?" sorusuna cevap veren H.Celal Güzel, DP'nin atını geçtiğimiz günlerde aygırın tecavüzüne uğrayan "Happy Girl"e benzetti.

Güzel şunları söyledi: " Yok arkadaş, bu at o hani geçen gün ipini koparan aygır değil, bu bir kısrak.  Buna her gelen geçen atlayacak ve yüzde 1'in altına düşecek göreceksiniz."

Turgut Özal'ın konuşulduğu programda ANAP'ın DP ile birleşmesini
eleştiren Hasan Celal Güzel, ağır ifadeler kullandı:

Geçen gün kabrinin başında Hüsamettin Bey'i görünce, herhalde dedim, mezarında ters dönmüştür rahmetli! Geçen gün de yolum düştü ANAP binasının önünden geçiyorum. Binanın üzerinde atı gördüm. Dedim ki, ANAP'ın o bal yapan, hizmet üreten arısının ırzına getirip atı geçirdiler. Allah belalarını versin, bunu kim yaptıysa, dedim. Hepsine bir güzel sövdüm. O Demokrat Parti bildiğimiz 'yeter, söz milletin' dediği, rahmetli Menderes'in gözü gibi sevdiği, koruduğu DP değil, şu anda Julasik park erbabının eline düşen bir DP.

Etiketler :