Türk: DTP'yi çok ararsınız

Türk: DTP'yi çok ararsınız

Türk, DTP'nin PKK'nin siyasi kanadı olmadığını söyledi..

DTP Eşbaşkanı Ahmet Türk, PKK'nin siyasi kanadı olmadığını belirterek, kapatılmaları durumunda ‘DTP'yi çok arayacaksınız" dedi.

BARIŞ ÇALIŞMALARI SONA ERER
Kanal D'de yayınlanan 32. Programı'na katılan DTP Eşbaşkanı Ahmet Türk, DTP'nin demokrasi mücadelesi veren bir parti olduğunu belirterek, "Grubumuz düştüğü zaman Parlamento'da yapacağımız barış çabaları sona erer. Sorunlar üzerinde durmayan, sadece rantını elde etmeye çalışan bir Parlamento ortaya çıkar" dedi.

13 milletvekiline sahip DSP'yi örnek göstereren Türk, "Hiçbir dertlerini anlatamıyorlar. Bu duruma düşmektense, sine-i millete döneriz. Kendimizi ezdirmeyiz" ifadelerini kullandı.

DTP, DEMOKRASİ MÜCADELESİ VEREN BİR TOPLUM, TARİH DE BÖYLE YAZACAK
"Biri DTP'de, kardeşi, oğlu dağda. Böyle bir ortamdan geçip siyasete giriyoruz’’ diyen Türk şöyle konuştu: ‘’DTP, demokrasi mücadelesi veren bir parti. Tarih de böyle yazacak. Sayın Başbakan 'PKK'nın siyasi kanadı değiliz, keşke olsaydık' diyoruz. Partimizin kapatılması durumunda sine-i millete gideceğimizi söyledik. Belediyelerimiz ve il teşkilatlarımız da destek verdi. Ama onlar hizmet veriyor ve halkın içinde. Onların çekilmesine sıcak bakmayız."

Etiketler :