Türk Solu, Kılıçdaroğlu'nu PKK ile vurdu

Türk Solu, Kılıçdaroğlu'nu PKK ile vurdu

'Herkes rahat bir nefes alacak' sloganlı reklam kampanyasıyla yandaş medyada espri konusu olan Kılıçdaroğlu'na bu kez sol kesime hitap eden Türk Solu çaktı.

'Herkes rahat bir nefes alacak' sloganlı reklam kampanyasıyla yandaş medyada espri konusu olan Kılıçdaroğlu'na bu kez sol kesime hitap eden Türk Solu çaktı.

Türk Solu Dergisi, kılıçdaroğlu'nu ve sloganını kapaktan vurarak 'Herkes rahat bir nefes alacak' sloganını 'PKK rahat bir nefes alacak' şeklinde değiştirdi.

Sol kesime hitabep eden derginin bu ilginç çıkışını Postmedya sitesi mercek altına aldı.

İşte Postmedya'nın o analizi...

Türkiye, Ergenekon davası süreci açısından tarihin en önemli seçimini 12 Haziran’da yapacak.

Tarihi seçime günler kala, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hazırlattığı seçim afişleri gündem oluşturmaya devam ediyor.

CHP’nin en çok espri konusu olan afişi, Kılıçdaroğlu’nun ufka baktığı ve yanında “Türkiye rahat bir nefes alacak” mesajı yazılı olanı.

Bu afiş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomik krizle boğuşan Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu’ya gönderdiği “Dayan Yorgo! Biz geliyoruz” mesajının ardından, “Yunanistan rahat bir nefes alacak” şeklinde değiştirilerek alay konusu olmuştu.

Ancak, Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye rahat bir nefes alacak” afişini ilk ti’ye alan grubun Türk Solu Dergisi olduğu ortaya çıktı.

Türk Solu Dergisi, bu haftaki sayısında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK’a ve BDP’ye yönelik açıklamalarını sert ifadelerle eleştirdi.

Dergi, CHP’nin afişini ise kapak yaptı.

Ancak bir farkla.

Afişte, “Türkiye rahat bir nefes alacak” yerine “PKK rahat bir nefes alacak” ifadesini kullandı.

Marjinal sol örgütlerin dahi CHP’yi desteklediği 12 Haziran seçimlerinde, Türk Solu Grubu karşıt duruşuyla dikkat çekiyor.

Yayınlarıyla da CHP’ye rahat bir nefes aldırmıyor.

Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu ve Soner Yalçın’la ilgili yayınlarıyla gündeme gelen Türk Solu Grubu, seçim sonrasında da ilginç yayınlarıyla CHP’nin baş belası olacağa benziyor.

POSTMEDYA

  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.