Türk vatandaşlarımızdan büyük başarı

Türk vatandaşlarımızdan büyük başarı

Almanya´da yaşayan vatandaşlarımız Ayşe Özer(Harsewinkel Uyum Yardımcısı) ve Fatma Yüksel (İlçe Veliler Birliği Yönetim Üyesi)´in çalışmaları.

Pınar Kibar/Almanya

Almanya/Harsewinkel şehrinin uyum yardımcısı ve Gütersloh İlçe Veliler Birliği, Dammanshof‘ un cemaatler görevlisi ile birlikte yapılan işbirliği ile, bütün ilgi duyan velileri ve gençleri, iki yeni toplantıya daha davet ediyor. Mayıs ayından beri, türk velileri ile yapılan ve çok büyük ilgi gören üç ayrı toplantı, duyulan ilginin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Konulardaki çeşitlilik, ilk okul dönemi velilerinin ve ikinci dönem, meslek arayışında olan gençlerin, velilerinin ayrı gruplar halinde hizmet görmelerini zorunlu kıldı.

 

28 eylül salı günü saat 9 da, Harsewinkel Astrid-Lindgren- ilk okulunda, bütün ilgi duyan ilk okul annelerini, çoçuklarımızın lisan ve konuşma dalında gelişmelerini ilerletebilmek için ve bu yönde ailevi tecrübelerimizi ve arzularımızı dikkate alacağız.

30 eylül Perşembe günü saat 17 de, Harsewinkel Dammans Hof, Nordstr. 9a da, bütün ilgi duyan bütün yabancı kökenli anneleri, babaları ve gençleri, okuldan mesleğe geçiş konusu hakkında, açık bir oturuma davet ediyoruz.

Bütün sorularınız için: Ayse Özer Telefon: 05247-409623, Edith Mathmann Telefon: 05245-7550 ve Ulrike Klemann: Telefon: 05247-2664 ulaşabilirsiniz.

Resimde soldan sağa: (Harsewinkel Uyum Yardımcısı) Ayşe Özer, (İlçe Veliler Birliği Başkanı) Edith Mathmann, (İlçe Veliler Birliği Yönetim Üyesi) Fatma Yüksel,  (Caritas Uyum Görevlisi) Ulrike Klemann, (Caritas Cemaat Görevlisi Dammanshof) Roswita Terlutter


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :