Türkan SAYLAN'ın ÇYDD'i İŞ BAŞINDA

Türkan SAYLAN'ın ÇYDD'i İŞ BAŞINDA

Yaptığı Misyonerlik çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken ÇYDD yine işbaşında.

Aşağıdaki açıklamalar İzmir'de ikamet eden bir dosttan geldi. Misyonerlik faaliyetleri ile tanıdığımız ÇYDD başkanı Türkan Saylan'ın misyoner varisleri iş başında. Aziz KOCAOĞLU'da bu duruma hizmet ediyor. Diğer dernekler de aynı derneğin yan kuruluşlarıdır. Bu durumda acilen incelenmelidir. Misyonerler iş başında.

Değerli İzmir'liler çocuklarınıza sahip çıkın.

Değerli halkımız çocuklarınızı misyonerlerden koruyunuz...

Fuhuş çetesinde parmağı bulunan bir dernek, yargılamalar devam ediyor ve CHP'li belediye başkanı hizmet adı altında bu skandala alet ediliyor.

İnanmayanlar gidip yerinde inceleyebilir. Haberin kaynağı kesinlikle güvenilirdir. Sadece bu gün için ismini açıklamayacağız.

Hey gidi CHP ne günlere kaldınız.

Ahmet TÜRKAN- Habername

İZMİR'DE SKANDAL - İÇİŞLERİ BAKANLIĞI UYUYOR MU?

 

İzmir'de CHP'li Aziz Kocaoğlu ile Türkan Saylan İşbirliği
Sabah otogara gittim. Otogarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olduğu görülen bir masa var. Masa yolcuların indikleri alana kurulmuş. Başında İzmir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı ve dernek üyesi olduğu söylenen onlarca genç var. Gençlerin ellerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait baskılı çantalar var, çantaların içinde de öğrencilere yol gösteren broşürler var.

  

Broşürlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı logosu ve Başkan Aziz Kocaoğlu'nun imzası var.

Broşürlerden birinde Başkan Kocaoğlu ne kadar başarılı olduğunu anlatıyor. Diğer bir broşürde ise “Barınma ve Sosyal Hayat” başlığının altında Kredi Yurtlar Kurumu'na ait adres ve telefonlarla birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı, Türk Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Çağdaş Drama Derneği'ne ait telefon ve adresler yer alıyor.

Masanın başındaki dernek başkanı ile sohbet ediyoruz. Sabah saat 05.30. ÇYDD İzmir Şube Başkanı bu saatte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait gibi görülen masanın başında Anadolu'dan kayıt için gelecek öğrencilerle temas kurmak için çalışıyor.

Amaçlarının Anadolu'dan gelen öğrencilerin özel yurtlar tarafından kapılmaması olduğunu söylüyor. Biz devlet yurtlarına yönlendiriyoruz diyor. Ayrıca Buca Belediye Başkanlığı'na ait 50 kişi kapasiteli bir otelde barındırdıklarını, bu hizmetleri karşılıksız verdiklerini iddia ediyor.

Bazı özel yurtların başörtülü temsilcilerinin aynı bölgede kız öğrencileri kandırmak için gizli gizli broşür dağıttığını ihbar ediyor. İZOTAŞ yönetimi ile yaptıkları görüşmelerde bu tür özel yurtlara izin vermeyeceklerine dair garanti alınmasına rağmen farklı tanıtımların olduğunu ve yeterince engellenmediğini üzülerek anlatıyor.

Bu manzara şunu gösteriyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tüm ideolojik işlerin içinde kurumsal olarak var. ÇYDD yasal bir dernek olarak yasalar çerçevesinde faaliyet gösterebilir ancak bir devlet kurumu olan belediye üzerinden faaliyet gösteremez.

ÇYDD İzmir Şubesi'nin yaptığı çalışma İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın arkasına saklanarak öğrencileri aldatmaktan başka bir şey değil. Kendi kimliğini gizleyerek güven vermeye, güven vererek de öğrencileri kendi tarafına çekmeye çalışıyor.


Bu durum hiç etik değil.


ÇYDD Türkiye genelinde Türkan Saylan'ın illegal icraatları ile fazlasıyla yıprandı. TSK içine sızmak için genç teğmenlere kız servisi yapıldığına dair haberler medyada uzun süre tartışılmıştı. ÇYDD ismi bu süreçteki gelişmeler neticesinde Ergenekon Terör Örgütü ile birlikte anılmaya başlandı. ETÖ'nün ÇYDD işbirliği dava dosyalarının delil klasörleri arasında yer alıyor.

İşte bu ÇYDD ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği yapıyor. Veya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yöneticileri ÇYDD'yi taşeron olarak kullanıyor...!

İçişleri Bakanlığı'nın bu konuya el atması gerekir. Resmi bir kurum nasıl olur da adı illegal olaylarla birlikte anılan derneğe kendi adını kullandırır?

Başkan Kocaoğlu'nun Genel Sekreteri terör örgütü kurmakla suçlanmış ve cezaevine konulmuştu. Bu olaylar da gösteriyor ki, Başkan Kocaoğlu'nun başında bulunduğu belediye illegal işlere alet edilmek için hazır bekliyor. Başkan Kocaoğlu “Şehit Aileleri Derneği'ne” tahsis edilen araca el koyarken ÇYDD'ye yol veriyor.

Sizce bu durum ne anlama geliyor?

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum