Turkcell abonelerine 25'er TL dağıtacak

Turkcell abonelerine 25'er TL dağıtacak

Türkiye'nin en büyük GSM şirketi Turkcell, anlaştığı 20 markayla abonelerine 25 milyon TL'lik indirim ve kontör dağıtacak.

2008 yılında yaptığı marka işbirlikleriyle, abonelerine 120 milyon TL fayda sağlayan Turkcell, 2009'da 20 markayla 2 bin 100 noktada yaptığı yeni işbirliğiyle abonelerine 1.5 ayda 25 milyon TL fayda sunmaya hazırlanıyor.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, 'İndirim isteyen Turkcell'liler parmak kaldırsın' adı verilen kampanyada, abonelerine yüzde 50'ye varan indirim ve kontör kazandırdıklarını söyledi.

Bu fırsatı özellikle kriz döneminde sunmak istediklerini belirten Develioğlu, "Kampanya ile ekonomiye fayda sağlayacağımızı umut ediyoruz. Piyasaya hem moral hem pozitif mesaj vermek istedik" dedi. Kampanyanın 6 Mayıs'a kadar süreceğini kaydeden Develioğlu, marka sayısını artırabileceklerini ifade etti.

SMS İLE KATILINACAK

Abone anlaşmalı markalardan alışveriş yaptığında, markanın ismini 8815'e SMS olarak atacak. Buna karşılık kendisine bir şifre gönderilecek. Şifre kasada indirime dönüşecek. (takvim)

Etiketler :