Türkçesi ile dalga geçilince ekranda çıldırdı

Türkçesi ile dalga geçilince ekranda çıldırdı

İsa Gök ve Fikri Akyüz Habertürk ekranlarında gündemi tartıştı. İsa Gök, Akyüz'ün Türkçesiyle dalga geçince stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Habertürk ekranlarında yayınlanan 1 Gün gündemi ve CHP kurultayını değerlendirdi. Hararetli tartışmalara sahne olan programa Prof. Doğu Ergil, CHP Mersin milletvekili İsa Gök ve Fikri Akyüz katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarı ve Baykal'ın olası hamlelerininin tartışıldığı programa İsa Gök ve Fikri Akyüz arasındaki ilginç polemik damgasını vurdu. Akyüz değerlendirmesini yaparken kullandığı her kelimeyi kritik eden İsa Gök, Akyüz'e canlı yayında zor anlar yaşattı. Gök özellikle Akyüz'ün Türkçesiyle dalga geçince stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Fikri Akyüz: Dinamizm gerekiyordu diyorsunuz demek ki Baykal statikti diyorsunuz. Yeni yüze ihtiyaç var diyorsunuz, demek ki Baykal eski yüz, diyorsunuzki halka yakın olmak gerekiyordu demekki Baykal halka yakın değildi.

İsa Gök: Bakın benle böyle yarışamazsınız çünkü bu yaptığınız ilkokul 5 müsamere mantığıdır. Bırakın bunları. Yani siz Doğu Bey'e hoca deyince karşıdakilere talebe mi diyeceksiniz?

Fikri Akyüz: Biz burada müzakere ediyoruz sonuçta.

İsa Gök: Müzakere değil o bir kere. Biz burada müzakere yapmıyoruz. Bilmiyorsunuz işi daha.

Mütarekere mi yapıyoruz. Ben mütarekerenin de münakaşanın da münazaranın da ne anlama geldiğini biliyorum. Bana Türkçe öğretirseniz altında kalırsınız.

Etiketler :