Türkeş’in mezarına köyünden toprak götürecekler

Türkeş’in mezarına köyünden toprak götürecekler

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, ölümünün 14. yılında Ankara'da anıt mezarı başında anılacak.

Anma törenine, Kayseri İl Teşkilatı yaklaşık 600 partili ile katılacak. Partililer, Türkeş'in mezarına her yıl olduğu gibi bu sene de memleketinden toprak götürecek.

MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Alparslan Türkeş’in vefatının 14. yılı münasebetiyle 4 Nisan’da Ankara’da düzenlenecek olan anma törenlerine katılım için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Bilge lider, büyük devlet adamı merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’i özlemle yâd edeceğiz.” dedi.

Eke, şöyle devam etti: “Merhum liderimiz Alparslan Türkeş, Türk siyasi tarihine imza atmış, büyük bir liderdir. Yalnızca Türkiye’de değil, bütün Türk coğrafyasında saygı duyulan, sözü dinlenen ciddi bir devlet adamıydı. Türklük için verdiği mücadelede karşılaştığı engellere rağmen, dava ve devlet adamlığının bütün hassasiyetini göstererek, çağdaş büyük Türkiye için ömrünü adayan mümtaz bir kişilikti."

Eke, anma programına Alparslan Türkeş'in memleketi olan Kayseri'nin Pınarbaşı Köşkerli köyünden toprak götüreceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.