Türkiye Dağcılık Federasyonu, Kaya Safety ile sponsorluk anlaşması yaptı

Türkiye Dağcılık Federasyonu, Kaya Safety ile sponsorluk anlaşması yaptı

Türkiye Dağcılık Federasyonu, Kaya Safety firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.Yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da düzenlenen törene...

ANKARA (AA) - Türkiye Dağcılık Federasyonu, Kaya Safety firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da düzenlenen törene federasyon başkanı Ersan Başar ile Kaya Safety Pazarlama Müdürü Cüneyt Uslu katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ersan Başar, şu ana kadarki en büyük sponsorluk anlaşmalarını Kaya Safety ile imzaladıklarını belirtti.

Böylesi desteklerin olimpik sporcuların yetiştirilmesi açısından çok önemli olduğunu anlatan Başar, "Burada yapılan sponsorluk anlaşmasının sadece maddi yönü bulunmamaktadır. Yerli ve milli yeni ürünlerin geliştirilmesi, test edilmesi aşamasında federasyon ile üretici firma arasında yeni bir iş birliği oluşturulmuştur. Bu yaklaşım Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız bünyesinde oluşturulan Ar-Ge destekleri kapsamında değer bulacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaya Safety ile 5 yıllığına anlaştıklarını aktaran Başar, "Bu anlaşmayla dağcılık malzemeleri sağlanıp, federasyonun faaliyetleri desteklenecek. Bunun yanı sıra dağcılık ekipmanlarının testi ve geliştirilmesi konusunda da ortak çalışmalar yürüteceğiz. Yerli ve milli ürünlerin geliştirilmesi konusunda federasyon ile üretici firma ortak Ar-Ge çalışması yapıp, yeni ürünlerin kullanıcılarla buluşturulmasını hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.

Kaya Safety Pazarlama Müdürü Cüneyt Uslu ise Türk sporuna destek verdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Böylesi bir iş birliğinin parçası olmaktan gurur duyduklarını aktaran Uslu, "Yerli ve milli bir firma olarak Türkiye Dağcılık Federasyonunu desteklememiz ve yeni projelere imza atmamız, amatör sporlara olan desteğimizin bir göstergesi. Bu desteğimiz artarak devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.