Türkiye İnsani Çalışmalar Yıllığı 2022 Katkılarınızı Bekliyor

Türkiye İnsani Çalışmalar Yıllığı 2022 Katkılarınızı Bekliyor

Kızılay Akademi, araştırmacılar ile insani yardım aktörü kurumların katkılarıyla hazırladığı Türkiye İnsani Çalışmalar Yıllığı 20 için çalışmalarını sürdürüyor.

Kızılay Akademi, Türkiye’de insani çalışmalar alanında yaşanan gelişmeleri kayıt altına almak, değerlendirmek ve analiz etmek üzere araştırmacılar ile insani yardım aktörü kurumların katkılarıyla hazırladığı Türkiye İnsani Çalışmalar Yıllığı 2022 için çalışmalarını sürdürüyor. Bu alandaki tecrübelerini sunmak isteyenler de çalışmalarını içeren yazılarını kizilayakademi@kizilay.org.tr elektronik posta hesabına 20 Aralık 2022 tarihine kadar göndererek yıllıktaki yerini alabilirler.

Hazırlığı yapılan Türkiye İnsani Çalışmalar Yıllığı 2022 kapsamında afet, göç, sosyal hizmet, gönüllülük, insani diplomasi, halk sağlığı ve uluslararası yardımlar gibi tematik başlıklar altında ülkemizde yaşanan önemli gelişmeleri, bu gelişmelere dair akademik tartışmaları ve kurumsal tecrübeler ilgilisine sunulacak. İnsani çalışmalara dair kaynak oluşturan yıllığa, bu alanda faaliyet gösterenlerin de katkıları bekleniyor. Kurumunuzun insani yardım alanında 2022 yılında yürüttüğü çalışmaları, bu çalışmalardan çıkardığı dersleri, iyi örnekleri ve tecrübe paylaşımını içeren yazınızı ise 20 Aralık 2022 tarihine kadar kizilayakademi@kizilay.org.tr elektronik posta adresine gönderebilirsiniz.

2020 yılından itibaren geleneksel olarak hazırlanan yıllık basılı ve dijital kopya olarak https://yillik.kizilayakademi.org.tr/ adresi üzerinden araştırmacılara ve insani yardım aktörlerine sunuluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.