"Türkiye kevgire döndü"

"Türkiye kevgire döndü"

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının satır başları:

Herkes dinleniyor. Gizlilik kavramı sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için var. Türkiye kevgire dönmüş bir ülke konumunda. Türkiye'nin güvenliği yara aldı.

Daha önce parlamentoda bu konuyu gündeme getirdiğimizde Habur'da hukukun ihlal edildiğini söyledik. Demek ki bizim sözlerimiz orada da ifade edilmiş. Herhalde sayın Başbakan bir açıklama yapar biz de öğreniriz. 

Kara harekatı konusunda hükümet sözcüsü bakan çıkıyor kara harekatını düşünmüyoruz diyor. Üzerinden bir kaç saat geçmiyor başka bir bakan çıkıyor kara harekatı gündemimizde diyor. Davulla zurnayla kara harekatı mı yapılır

Ortaya çıkan bir gerçek var. Görüşmelerin doğrudan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle gerçekleştiği anlaşılıyor. Kapalı kapılar ardında kullanılan dille, halkın önünde kullanılan dil arasında 180 derece fark var.

Biz bunu dile getirdiğimizde Sayın Erdoğan "Bunu söyleyenler ispat etmezse şerefsizdirler" demiştir. Şimdi merak ediyorum kim şerefsiz? O dil bir ülkenin başbakanına yakışıyor mu? Ortaya çıkan tablonun altındaki ezikliği nasıl giderecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.