"Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasında bağış yağmuru

"Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasında bağış yağmuru

Sinema, televizyon ve sanat dünyasından ünlü isimler, ortak canlı yayında gelen bağış telefonlarını yanıtladı

İSTANBUL (AA) - TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara bağış toplamak için ortak canlı yayın yaptı.

"Türkiye Tek Yürek" başlıklı kampanyanın ilk iki saatinin moderatörlüğünü Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel ve Tümer Doğru üstlendi.

Devam eden canlı yayın, yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda yayınlanıyor.

Ünlü dizi ve program yüzlerinden Barış Arduç, Berk Oktay, Burak Özçivit, Alişan, Deniz Baysal, Hande Erçel, Engin Akyürek, Esra Erol, Afra Saraçoğlu, Burak Deniz, Alp Navruz, Aslı Enver, Merve Dizdar, Barış Falay, Selahattin Paşalı, Özge Özpirinçci, Uğur Güneş, Murat Yıldırım, Mehmet Özgür, Birkan Sokullu, Cem Öğretir, Eda Ece, Melisa Aslı Pamuk, Serdar Tuncer, Hüsnü Şenlendirici, İsmail Hacıoğlu, Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül Doğulu, Seda Sayan, Sibel Can, Hasan Can Kaya, Yılmaz Erdoğan, Eser Yenenler, Aras Bulut İynemli, Demet Özdemir, Ezgi Mola, Halit Ergenç stüdyoya gelen isimler arasında yer aldı. Ekranın ünlü isimleri bağış için gelen telefonlara da baktı.

- "Türk halkına fazlasıyla inanıyorum"

Yayında konuşan oyuncu Burak Özçivit, çok sayıda bağış telefonu aldığını belirterek, "Hepimiz için zor bir gece ama inşallah çok güzel bir şekilde bunun üstesinden geleceğiz diye düşünüyorum. Çok güzel bir birlik beraberlik gecesi. Telefonlar susmadı gerçekten. Hatta şu anda da geliyor. İnşallah çok büyük bir bağışla birlikte yüreklere az da olsa su serpeceğiz diye düşünüyorum ve Türk halkına fazlasıyla inanıyorum.” dedi.

Murat Yıldırım, Türk halkına baş sağlığı dileyerek, “Bugün yardım topluyoruz ve toplamaya devam edeceğiz. En iyi yaptığımız şeylerden birisi bu. Çünkü Türk milleti olarak bizim genimizde var bu zaten. Ama en iyi yaptığımız diğer bir şeyi de ben buradan belirtmek istiyorum. Unutmayalım. En çok yaptığımız şeylerden bir tanesi." ifadeleriyle duygularını paylaştı.

Oyuncu Kayra Zabcı da duygularını, "Zor günler atlatıyoruz. Bunu da el birliğiyle atlatacağımıza inanıyorum ben. Güzel de bağışlar topluyoruz." sözleriyle aktardı.

Şarkıcı ve oyuncu Alişan ise sinema ve televizyon camiasından da bağışlar yapıldığına dikkati çekerek, bağış yapanlara minnetini dile getirdi.

Kampanyada toplanan yardımlar AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.