Türkiye Üzerinde Siber Savaş Tatbikatı!

Türkiye Üzerinde Siber Savaş Tatbikatı!

Habername.com yazarı Aydın Çakırtaş, Gezi parkıyla ilgili şok istihbarat bilgilerini açıkladı.

Türkiye Üzerinde Siber Savaş Tatbikatı!

 

Taksim Gezi Parkı olaylarının başlangıcından şimdiki durumuna kadarki süreçte bir takım gizli servislerin olayın bizzat planlayıcısı olduğu yönünde bilgiler ve yorumlar gelmeye başladı.

 

Özellikle sosyal medyanın kitle psikolojisi üzerinde etkili olduğu bir çağda, Türkiye’deki kullanıcıların sosyal medya DNA’sının çıkarılarak, ayaklanma algoritması belirlenmek suretiyle gizli servislere servis edilmiş olabileceği yönünde yorumlar geliyor.

 

Adının açıklanmasını istemeyen istihbarat stratejisti bir kaynaktan alınan bilgiler, Habername yazarı Aydın Çakırtaş’ın köşesinde yer aldı.

 

Türkiye üzerinde istihbarat örgütlerinin oynadığı tehlikeli oyunun şifrelerinin yeraldığı yazıda, sosyal medya unsurlarının aktif olarak kullanıldığı ve Türkiye’nin üzerinde bir siber savaş tatbikatı yaparak elde ettikleri verilerle, ileri bir tarihte siber savaş açma ve iç savaş çıkartma tehlikesi belirtildi.

 

Başbakanlığa yakın kaynaklar tarafından da doğrulanan sosyal medya tehlikesine karşı yazıda; “ekonomimizi mükemmel istihbaratımızla daima korumak ve milletimiz birbirine doğru bilgilendirmelerle tam kenetlenmelidir” denildi.

 

Yazının tamamını okumak için linke tıklayınız: 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.