"TÜRKİYE'DE ÖYLE BİR İRANCI EKİP VAR Kİ..."

"TÜRKİYE'DE ÖYLE BİR İRANCI EKİP VAR Kİ..."

Hürriyet'ten Metehan Demir Türkiye'de çok etkili bir İrancı ekibin olduğunu ve Türkiye'ye saldırabilecek kadar gözlerinin döndüğünü söyledi..

 

Metehan Demir Türkiye'deki "İrancı Ekibe" isyan etti. Demir, bu ülkde bize saldırabilecek kadar gözü dönmüş İrancıların olduğunu söyledi.

Hürriyet Ankara Temsilcisi Metehan Demir CNN Türk'te gündemi değerlendirdi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK tarafından 10 askerin şehit olmasını değerlendiren Demir, her saldırı sonrası "bu dönüm noktası" sözünden artık sıkıldığını, Türkiye'nin bu saldırıya da bir bahane üreteceğini dile getirdi.

Türkiye'nin başına gelen meseleler konusunda bahaneler üreterek konuyu kapattığına dikkat çeken Demir, İran Genelkurmay Başkanı çıktı, "Sıra Türkiye'ye gelecek" dedi çık yok, Türkiye'de 10 tane İranlı ajan yakalandı, çıt yok...

 

Metehan Demir sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye'de öyle bir İrancı Ekip var ki... Hemen ortaya çıkıyorlar ve onlar İran'ın resmi görüşünü yansıtmıyor, İran çok iyi bir ülke diyorlar. İnşallah bu yakalan İranlılardan sonra da birileri İran'ı savunacağım diye bu ajanlar İran'ın resmi görüşünü yansıtmıyor demezler... Çünkü kendini yerden yere atıp bize bize saldırabilecek kadar gözü dönmüş İrancılar var bu ülkede..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.