Türkiye'li Arap'lar da mesaj yayınladı

Türkiye'li Arap'lar da mesaj yayınladı

Türkiye siyasetine olduğu kadar dünya siyasetine de etki edecek derin izler bırakan Prof. Dr Necmettin Erbakan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Merhum Prof. Dr Necmettin Erbakan, bilgisi, birikimi, kişiliği, tecrübesi, ilkeleri, mücadele azmi ve unutulmaz hizmetleri ile halkımızın sevgisini ve takdirini kazanmış, örnek bir liderdi. Siyasi yelpaze içerisinde sessiz kitlelerin sesi olmayı başarmış, geniş vizyonu ile Türkiye’nin demokratikleşmesine de ciddi katkılar sunmuştur.

Bir siyaset adamı olmasının yanı sıra, bilim adamı olarak da çok değerli hizmetlerde bulunmuş, sanayileşme ve kalkınmada öncü çalışmalar yapmıştır. Ekonomik gelişmenin yurt genline yayılması için büyük çaba sarf etmiş, sermayenin tabana yayılması içinde ciddi projelere imza atmıştır. En önemlisi de milletimize ve milletimizin tarih ve değerlerine inanmıştır

Projeleri ve eylemleri ile motivasyonunu kaybetmiş İslam dünyasının; ihtiyacı olan özgüveni yeniden kazanabilmesi için büyük gayret sarf etmiş, bu günlerde Ortadoğu da meydana gelen değişim ve dönüşümlerde de bu gayretler şüphesiz etkili olmuştur.

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, her fani gibi Hakk’a yürümüşlerdir. Dönüş mutlaka Yüce Allah’adır. Ancak, önemli olan hayırla anılmaktır ki, Muhterem Hocamızı daima sevgi, saygı ve şükranla yad edeceğiz.

Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, Saadet Partisi camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

 

ARAPDER

(Türkiyeli Araplar Yardımlaşma ve Kültür Derneği) 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :