"Türkiye'nin 7 Bölgesinde 2. Edebiyat Atölyeleri" projesinin ödül töreni yapıldı.

"Türkiye'nin 7 Bölgesinde 2. Edebiyat Atölyeleri" projesinin ödül töreni yapıldı.

İLESAM'ın (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) düzenlemiş olduğu, "Türkiye'nin 7 Bölgesinde 2. Edebiyat Atölyeleri" projesinin ödül töreni yapıldı.

İLESAM'ın (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle gerçekleştirdiği Türkiye'nin 7 Bölgesinde 2. Edebiyat Atölyeleri projesinin ödül töreni yapıldı.

İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız Ankara, Tokat, Erzincan, Adana, Kırklareli, Gaziantep ve Kütahya edebiyat atölyeleri öğrencilerinden birer temsilci ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’u makamında ziyaret ettiler. Edebiyat Atölyesi öğrencileri sertifikalarını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un elinden aldı.

Kırklareli edebiyat atölyesi temsilcisi ve Kırklareli İmam Hatip Lisesi öğrencisi Berkay Çakıbey, Türkiye'nin 7 Bölgesinde 2. Edebiyat Atölyeleri projesinin kendine neler kattığını şu cümleler ile açıkladı:

"Bu projeden önce kendimi çok iyi bir şair sanıyordum. Oysa hiçbir şey olmadığımı anladım. Kurbağa gökyüzünü kuyudan gördüğü kadar bilirmiş. Ben kendimi hep vezir sanırdım oysa tahtaya bile konulmamışım. Dünya'nın ne kadar büyük olduğunu keşfettim. Gururla söylemek isterim ki projenin yapıldığı şu 5 ayda en az 10 kat ilerleme sağladığıma inanıyorum. Bu projede emeği geçen herkese, başta İLESAM Genel Başkanı Sayın Mehmet Nuri Parmaksız, Değerli Hocam Sayın Alaeddin İkican, benden desteklerini hiç esirgemeyen ailem ve can dostlarıma çok teşekkür ediyorum."

whatsapp-image-2021-04-09-at-00-14-43.jpeg

 

 

  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.