''Türkiye'nin en büyük marka değeri''

''Türkiye'nin en büyük marka değeri''

İsveç THY Stockholm müdürü Bilal Tezcan, ''THY Türkiye'nin en büyük marka değeridir.''

ATİLA ALTUNTAS/STOCKHOLM

İsveç’in 5. Büyük şehir belediye başkanı Türk kökenli Muharrem Demirok, THY İsveç Stockholm müdürü Bilal Tezcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren THY’nin Stockholm Müdürü Bilal Tezcan son yıllarda THY’nın dünya’da ki en büyük marka değeri olduğunu belirti. Türk kökenli bir gencin, Linköping şehrinde belediye başkanlığı yapmasından dolayı da gurur duyduğunu ifade eden Tezcan, ‘’Nasıl THY Türkiye’nin dünya’da ki en büyük marka değeri ise, Sayın Demirok’ta İsveç’te ki Türklerin gurur duyduğu en büyük değerlerden biridir’’ diye konuştu.

THY son yıllardaki yatırımlarını ve başarılarını takip ettiğini söyleyen Belediye başkanı Muharrem Demirok, bu başarının tesadüf olmadığını, Barselona ve Manchester United gibi dünya devi takımları ile reklam anlaşması yaparak kanıtladığını belirtti. Yazın Türkiye’ye sömestre tatilini geçirmek için THY’nı tercih ettiğini belirten Demirok, ‘’ Uçak Türkiye’ye gitmesine rağmen yolcuların yüzde 60 İsveçliydi. En çok dikkatimi çekende yolcuların arasında İsveç’in en ünlü yıldızlarından biri vardı. Eskiden olsaydı kesinlikle kendi havayollarının uçağı SAS’ı terci ederdi. Eğer THY’nın uçağını tercih ettiyse buda THY’nın nerden nereye geldiğinin kanıtıdır’’ dedi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :