Türkiye'ye şok suçlama!

Türkiye'ye şok suçlama!

Press TV, “Batılı hükümetlerin, istihbarat servislerinin ve profesyonel katillerin Türkler, Araplar ve İsrailli müttefikleriyle birlikte Suriye’deki terörist Pandora’sının Kutusu’nu açıyor olduğu bir gerçek” görüşünü savunarak, Suriye’deki terörün batı me

İran medyası, Suriye'deki şiddet olaylarında batılı hükümetleri ve medyayı eleştirdi. Press TV, “Batılı hükümetlerin, istihbarat servislerinin ve profesyonel kattillerinin Türkler, Araplar ve İsrailli müttefikleriyle birlikte Suriye’deki terörist Pandora’sının Kutusu’nu açıyor olduğu bir gerçek” görüşünü ileri sürerek, Suriye’deki terörün batı medyasında çarpıtıldığını savundu. 
 

Analist Finian Cunningham, İran’ın Resmi Devlet Televizyonu Press TV’ye verdiği mülakatta, “Batılı hükümetlerin, istihbarat servislerinin ve profesyonel katillerin Türkler, Araplar ve İsrailli müttefikleriyle birlikte Suriye’deki terörist Pandora’nın Kutusu’nu açıyor olduğu bir gerçek” iddasında bulundu.  
Cunningham, batının paralı askerleri desteklediğini ileri sürerek, terörün batı medyasında çarpıtıldığını ve Özgür Suriye Ordusu'nu, isyancılar ve El Kaide gruplarının farklı ve daha küçük bir uzantısı olarak tanımlama girişimlerinin olduğunu savundu. 
Finian Cunningham ayrıca, “Böylece batı medyası, (bizi destekleyen) ‘iyi isyancılar’ (kontrol edemediğimiz) ‘kötü isyancılar” olarak hatalı bir iki grup oluşturmaya çalışıyor.Halep’teki ölümlerin videosu açık bir şekilde onaylıyor ancak, böyle bir ayrım batı medyasının hayal ürünüdür” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.