Türkiye'yi bölgesel üs seçti

Türkiye'yi bölgesel üs seçti

Navigasyon şirketi Garmin, Türkiye'yi çevresindeki bölgelere açılmak için üs seçti.

Navigasyon şirketi Garmin, önümüzdeki dönemde Türkiye ve çevresindeki bölgelerde otomotiv pazarının göstereceği gelişime güvenerek, Türkiye'yi çevresindeki bölgelere açılmak için üs seçti.

Garmin Uluslararası Satış Müdürü Dan Bartel, Türkiye'nin Ortadoğu ve Asya pazarına açılan bir kapı olduğunu ve bu kapıyı açarak pazardaki liderliklerini koruyacaklarını söyledi.

Otomotiv sektöründeki iyileşmeye paralel olarak navigasyon satışlarının da artmasını öngördüklerini aktaran Dan Bartel, finansal krizden bütün ülkelerin etkilendiğini ve fiyatların oldukça hassas düzeye geldiğini söyledi. Navigasyon şirketinin satış müdürü, "Teknoloji pazarında rekabet ve teknolojideki ilerlemeler de pazarı çok fazla etkiledi. Türkiye Ortadoğu'dan Doğu Asya'ya uzanan yelpazeye açılan bir kapı konumundadır. Çok da iyi distribütörlerle çalışıyoruz. Bu bölgelere Türkiye'den yayılmayı düşünüyoruz. Biz bu potansiyeli ülkenizde görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Navigasyon pazarının önemli şirketlerinden Garmin, bayi toplantısı için bu yıl Türkiye'yi seçti. Bartel, şirketin son 5 yıldır Dubai'de yapılan uluslararası bayi toplantısının ilk defa İstanbul'da gerçekleştirmesini "Garmin'in rotayı Türkiye'ye kırdığının habercisi." şeklinde değerlendirdi. Ortadoğu, Asya ve Avrupa'dan toplam 100 distribütörün katıldığı bayi toplantısında şirketin 2010 yılı satış ve pazarlama vizyonu ile satışa sunulacak yeni ürünleri konuşuldu.

Etiketler :