Türkiye'yi sarsan skandal görüntüler

Türkiye'yi sarsan skandal görüntüler

İddia edilen fuhuş çetesinin talimatı ile liseli kızları tuzağa düşüren Milli Güvenlik Dersi öğretmeni üsteğmenden, adeta bir ahlaksızlık arşivi çıktı

Türkiye, Üsteğmen A.Ç.T ismini, lise çağındaki kızları tuzağa düşüren Milli Güvenlik Dersi öğretmeni olarak duydu. Hakkında ne iddia ediliyorsa da kendi arşivinden çıktı. Askeri casusluk soruşturmasında tutuklanan A.Ç.T.'nin bilgisayarından çıkan görüntüler, çete üyelerinin neler yaptıklarını gözler önüne serdi. İddiaya göre, değil yayınlamak, anlatmanın bile ahlaken mümkün olmadığı o görüntüler, bizzat üsteğmen A.Ç.T. tarafından kaydedilmiş.




Üniformasını kullanarak etkilediği kızları odasına alan tutuklu subayın, çekim öncesi kamerayı nasıl ayarladığı da görüntülerde yer alıyor. Görüntülerdeki kızların küçük yaşta olduğunu tahmin etmek zor değil. Zira çoğu üsteğmenden Milli Güvenlik Dersi alan lise öğrencileri. Soruşturma kapsamında ele geçirilen belgelerde de, çete üyelerinin liseli kızları etkileyip fuhuş batağına çekebilmek için üniformalarını kullanmaları ve kızların uygunsuz fotoğraflarını çekerek şantaj yapmaları tavsiye ediliyordu. Nitekim Üsteğmen A.Ç.T'nin de, öğrencileri kirletip, ayrılmak isteyenleri de görüntüleri ya da mesajlarını kullanarak tehdit ettiği tespit edildi. İşte o mesajlaşmalardan biri. Kimlikleri tespit edilen bazı kızlar, aileleri ile birlikte ifade verdi ve şikayetçi oldular. Ancak ahlaksızlığın arşivi bu kadarla bitmiyordu. Öyle ki iddiaya göre o arşivde, üsteğmeninalışverişmerkezlerinde gözüne kestirdiği bazı mini etekli kadınları takip ederek, çirkin emellerine alet edebileceği görüntü ya da fotoğraflar çektiğine dair kayıtlar da bulundu.


SAMANYOLU HABER TV

 

Etiketler :