Türkmenlere Yardım

Türkmenlere Yardım

Zonguldak'tan Bayırbucak Türkmenlerine yardım

Ereğli Belediyesi, AK Parti İlçe Başkanlığı, Fiziksel Engelliler Derneği ve vatandaşlarca toplanan 1 tır dolusu gıda malzemesi, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Abdi İpekçi Sergi Salonu önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ramazan ayının dayanışma anlamına geldiğini ve Türkmenlere daha önce de ilçeden 5 tır yakacak yardımının gönderildiğini anımsatarak "Paylaşma, dayanışma ve kardeşliğin olduğu ramazan ayında, Bayırbucak Türmenleri için gıda kampanyası için araç gönderiyoruz. Emeği geçen katkı veren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk de bir hafta süren kampanyada toplanan malzemelerin Ereğli Belediyesi tarafından tahsis edilen tır ile Bayırbucak Türmenlerine ulaştırılacağını söyledi.

Bayırbucak Türkmenlerinin mağduriyetlerini giderebilme adına düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde Ereğli Belediyesi, AK Parti İlçe Başkanlığı, Fiziksel Engelliler Derneği ve vatandaşlarca toplanan yardımların konulduğu tır, dualarla Osmaniye'ye uğurlandı.

Türkmenlere Yardım

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.