Tüsiad'ın Anayasa Raporu” Eleştirildi

Tüsiad'ın Anayasa Raporu” Eleştirildi

Kıtalararası Sanayici ve İş Adamları Derneği Yaptığı Yazılı Açıklama İle “ Tüsiad'ın Anayasa Raporunu” Eleştirdi.

 

İşte O Açıklama;

 

Geçtiğimiz günlerde Tüsiad'ın açıklamış olduğu anayasa ile ilgili düşüncelerini paylaşmadığımızı komuoyuna duyururuz.

 

  1. Türkiye Cumhuriyeti anayasasının nasıl yazıldığı ve nasıl değiştirileceği ve hangi maddelerin değişmeyeceği zaten anayasada belirtilmiştir.

  2. Kendilerini hala meclis, hükümet ve toplumun üzerinde görmeye alışmış bu zihniyet, bu tavırlarıyla ülke bütünlüğüne zarar vermekte ve bölücü çabalara destek vermektedir.

  3. Yıllarca Türkiye Cumhuriyeti ve ayyıldızlı bayrağın altında servetlerine servet katanlar duyun... Bu isimlerin yazılı olduğu anayasa maddelerinden rahatsız olmalarının nedeni nedir sormak isteriz!

 

Bu yaptıkları ülkenin bölünmez bütünlüğüne saldırı / bölücülere de destek olarak adlandırmaktayız.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölünmez bir bütündür ve bunu bölmeye hiçbir güç yetmeyecektir. Herkes aklını başına alsın ve iyi düşünsün. Tüsiad'ın görevi birilerinin düşünüpte söyleyemediklerini söylemek değildir. Bu taşoroncu zihniyet Türk iş alemine de büyük zarar vermektedir. Çevremizdeki ülkelerin düştüğü durumlar göz önüne alındığında, sorumluluk sahibi kurumlar ve kuruluşlar konuşmalarına dikkat etmeli, ağızlarından çıkanları kulaklarının iyi duymasına dikkat etmelidirler. Kulakları duymuyorsa da kulaklık kullanmalarını tavsiye ederiz.

Kıtalararası Sanayici ve İş Adamları Derneği
 

Haber ARZ / www.haberarz.com

Etiketler :