TUSKON'un yeni yönetimi belli oldu

TUSKON'un yeni yönetimi belli oldu

TUSKON'un bugün yaklaşık 5 bin işadamının katılımıyla yapılan 3. Olağan Genel Kurulunda belirlenen yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

 

Rızanur Meral, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) 3. Olağan Genel Kurulunda yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

''Rızanur Meral, Ahmet Ciğer, Ahmet Küçükbay, Ali Çiçeksay, Aydın Ateş, Cahit Durmaz, Cahit Erbalcı Erbalcı İnşaat Malz, Doğan Kaynak, Efsane Turan, Fuat özbekli, İsmail Hakkı Kısacık, Mustafa Yıldız, Necat Nasıroğlu, Nurettin Eroğlu, Osman Nakiboğlu, Osman Reis, Ömer Faruk Kavurmacı, Ramazan Davulcuoğlu, Recep Ekşi, Şükrü Boydak ve Vedat Yöndem.''

Bu arada, TUSKON Dış Ticaret Köprüsü Programları sonrasında yurt dışında başarılı yatırımlara imza atan şirket temsilcilerine plaketleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

Plaket alan şirketler, Altaş Şirketler Grubu, Artline Mobilya, Boydak Holding, Çalkan Kombine Tesisi, Çalışkan Grup, Depa Elektronik, Eroğlu Holding, Flekssit Mobilyaları,Jorum Uluslararası Yatırım şirketi, K.C.G Textile EGYPT, Mevera Gruop, Özgün İnşaat, Rixos Gruop, Taha Holding, Tiryaki Şirketler Grubu ve Yolasan Hazır Beton olarak sıralandı.

Başbakan Erdoğan'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Devlet Bakanları Zafer Çağlayan ve Faruk Nafiz Özak, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da hazır bulundu.

AA

Etiketler :