Twitter’da Kılıçdaroğlu geyikleri!...

Twitter’da Kılıçdaroğlu geyikleri!...

CHP lideri Kılıçdaroğlu ters medivene bindi. Twitter’da meydiven geyiği aldı başını gitti. Melih Gökçek, Ahmet Hakan, Yıldıray Oğur, Fuat Uğur, Emre Uslu ve Ahmet Tezcan bakın neler neler yazdı!

Dursun Kabaktepe'nin haberi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş’ta düzenlediği basın toplantısının ardından yürüyen merdivene tersinden binince Twitter’da espiri konusu oldu.

Bilgisayarının başına geçip Twitter’de bu olayı değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Zaman gazetesi yazarı Ahmet Tezcan, Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu, Taraf gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, gazeteci ve televizyoncu Fuat Uğur bakın neler neler yazdı:


Ahmet Tezcan: Kılıçdaroğlu yürüyen merdivenin tersinden inerek "Ben de sizden biriyim" demek istiyor bence :))

Emre Uslu: Anadoluda bir söz var: Liderin iyisi merdiveni ters iner :) Kılıçdaroğlu Ergenekon'a üye olmaya gidiyormuş o merdivenden :))

Fuat Uğur: Evet onun adı KEMAL..  Bir sorum var: Kemal bey sakız çiğnerken merdiven çıkabilir mi?

Ahmet Hakan: Herkeslerin cin olmadan adam çarpmaya kalktığı bir ülkede yaşıyoruz ya... kemal kılıçdaroğlu'nu bu yüzden seviyorum.  Alem cingöz recai olmuş, basamak falan dinlemiyor ya... işte bu yüzden seviyorum Kemal Kılıçdaroğlu'nu...

Yıldıray Oğur: Chpye seçim şarkısı önerisi: Beraber yürüdük biz bu ters merdivenlerde.... Kılıcdaroğlunun merdiven krizinde haklılığını savunmak için aynı merdivenle asağı inmeye çalışan hürriyet yazarı hastaneye kaldırıldı.

Melih Gökçek: Herkes gider mersine bizim ki gider tersine :)))  Ben Kılıçdaroğlu'nun Brüksel’de yürüyen merdivenlere binip elektrikler kesilince 5 dakika beklediğimi söylediğimde fıkra demiştiniz

Moralhaber.Net 

Etiketler :