U. Dündar'ı Kanadoğlu Sevindirdi Video

U. Dündar'ı Kanadoğlu Sevindirdi Video

Star TV anahaberinde dün Uğur Dündar telekulak olayıla ilgili Yargıtay Cumhuriyet onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nu konuk etti. Kanadoğlu'nun AK Parti aleyhine dava açılmasıyla ilgili sözleri Dündar'ı adeta mest etti.

Yahya Gür'ün haberi
Geçtiğimiz hafta Meclis'te demokratik açılım görüşmeleri sonrasında Uğur Dündar canlı yayında Meclis'teki açılım tartışmalarını değerlendiren AK Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç'ı konuk etti. Suat Kılıç, Uğur Dünda CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in Dersim'le ilgili sözlerini eleştirdi. Kılıç eleştirilerini sürdürerek, “Allah Dersim gafı gibi bir gafı bize ve hiçbir iktidar mensubuna nasip etmesin, böyle bir şey göstermesin” deyince araya Uğur Dündar girdi. Dündar, “Ancak oradaki hata nedeniyle özür diledi. Onu da belirtelim” dedi.

Dündar'ın araya girmesinden sonra konuşmasına devam eden Kılıç, sözü CHP'li Canan Arıtman'ın organize ettiği pankart ve protesto gösterilerine getirince, Uğur Dündar yine devreye girerek konuşmanın yönünü değiştirdi.

Açıklamalarını ‘alaycı bir gülümsemeyle' dinleyen Uğur Dündar'ın sık sık sözünü kesmesine sinirlenen Suat Kılıç, “Anlattıklarımın sizi rahatsız etmemesini düşünürüm esasında” diyerek tepki gösterdi. Kılıç'ın bu sert çıkışı üzerine Dündar, “Sayın Kılıç neden beni rahatsız etsin ki? Niçin bana kızıyorsunuz?” karşılığını verdi.

KANADOĞLU STAR ANAHABER'DE

Dündar dün akşam Arena programına konuk ettiği Kanadoğlu ile yaptığı görüşmenin bazı bölümlerini Anahaber programında yayınladı. Dündar'ın Kanadoğlu ile yaptığı görüşmede öne çıkardığı bölümler ise yargının bugünkü durumu telekulak skandalı ve Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın telekulakla ilgili AK Parti hakkında inceleme başlatması ile ilgili açıklamalarıyldı.
Dündar'ın son sorusunda Yalçınkaya'nın telekulakta parti ilişkisini bulursa ne olur sorusuna aldığı cevap yüz ifadesini biranda değiştirdi.

İŞTE UĞUR DÜNDAR'IN SABİH KANADOĞLU İLE YAPTIĞI GÖRÜŞME

Uğur Dündar, AK Parti'li Suat Kılıç'la ilgili haberi ise böyle verdi;

 

Haber7.com

Etiketler :