'Üç büyükler' onun peşinde !..

'Üç büyükler' onun peşinde !..

Bursaspor forması altında başarılı bir sezon geçiren genç savunma oyuncusu Serdar Aziz'e teklifler gelmeye başladı

Geçtiğimiz sezon hiç forma şansı bulamaması rağmen, bu sene kaptığı formayı bırakmayan Bursaspor'un genç yıldızı Serdar Aziz, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın menajeri ile görüştüğünü söyleyerek, "Ben bunları duymazlıktan geliyorum. Ben Bursaspor'da sonuna kadar oynamak istiyorum. Futbolu burada bırakmak istediğimi her seferinde söylüyorum" dedi.

Bursaspor'un alt yapısından yetişerek A takıma kadar yükselen ve mütevaziliği ile örnek gösterilen genç stoper Serdar Aziz, özel açıklamalarda bulundu. Sadece işine konsantre olarak özel hayatıyla hiç gündeme gelmeyen Serdar Aziz ailesiyle birlikte kalıyor. Genç futbolcunun en büyük destekçisi olan ailesi ise her maç öncesi çocuklarına dua ediyor.

"MENAJERİM İLE CİDDİ ŞEKİLDE GÖRÜŞÜYORLAR"

Sezonun bitmesine kısa bir süre kalan ismi bir çok takımla anılmaya başlayan Serdar Aziz, kendisine gelen bir teklifin olmadığını söyledi. Menajeri ile her gün görüşmelerin olduğunu belirten Serdar, "Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ciddi şekilde görüşüyor. Menajerim bana çok istediklerini söyledi. Ben bunları duymazlıktan geliyorum. Bizim çok önemli maçlarımız var. Şu anda kafamı bunlarla meşgul etmek istemiyorum. Ben Bursaspor'da sonuna kadar oynamak istiyorum. Futbolu burada bırakmak istediğimi her seferinde söylüyorum" diye konuştu.

"ÜÇÜNCÜLÜK BURSASPOR İÇİN ÇOK BÜYÜK BAŞARI"

Geçen sene şampiyon olduklarını hatırlatan Serdar Aziz, "Bu sene üçüncüyüz. Bunu kimse göz ardı edemez. Bu sene üçüncülüğü beğenmeyenler var. Bence çok yanlış. Üçüncülük Bursaspor için inanılmaz bir başarı. Biz takım olarak bu senede şampiyon olabilirdik ama gereksiz puan kayıpları, kendi sahamızda kazanamama gibi durumlar ortaya çıkınca üçüncülük kaçınılmaz oldu. İnşallah ligi üçüncü bitiririz" şeklinde konuştu.

"UEFA, ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ OLMAZ"

Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe kazandıklarını söyleyen Serdar, "UEFA kupasına gidersek bu seneki gibi olmaz. Şampiyonlar Ligi'nde kesinlikle tecrübe kazandık. Şampiyonlar Ligi üst düzey ama biz 4-6 gol yiyecek takım değiliz. Özellikle kendi sahamızda kaybedecek bir takım değildik. Bir konsantrasyon eksikliği, beklemediğimiz galibiyetler aldık" diye kaydetti.

"ÜMİT MİLLİ TAKIM HOCALARIM, A MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILACAĞIMI SÖYLEDİLER"

Ümit Milli Takımın kaptanlığını yaptığı ve 80'in üzerinde milli formayı giydiğini dile getiren Serdar Aziz, "Bir tek A Milli takım kaldı. Şu anki performansım ile A Milli takıma çağırılacağımı düşünüyorum. Hocalarımla konuştum, çağırılacağımı söylediler. Lig sonunda toplanan A milli takım kadrosunda inşallah bende olurum" dedi. A Milli takımda kaptan olmak istediğini belirten genç stoper, bunun kendisi için zirve olacağını ifade etti.

"OYNADIKÇA ÖZGÜVENİM YERİNE GELİYOR"

Oynadıkça özgüveninin yerine geldiğini söyleyen başarılı futbolcu, "Özgüvenimi tamamen yakaladım. Sezona A Milli takım oyuncusu olarak başlarsam, hocamda bana şans verirse bu seneden daha iyi bir Serdar görebilirsiniz. Ben çok çalışıyorum, her şeyin yettiğini düşünmüyorum. Hocamda bana eksiklerimi söylüyor. Bu eksikleri gidereceğim" diye konuştu.

"REAL MADRİD'DE OYNAMAK İSTERİM"

Ailecek Real Madrid'i tuttuklarını belirten Serdar Aziz, "El Clasico'yu izlerken evde delirdik. Allah nasip ederse Real Madrid'de oynamak isterim. Kendime Sergio Ramos'u örnek alıyorum ve çok beğeniyorum" dedi.

"ERTUĞRUL SAĞLAM ADAM GİBİ ADAM"

Ertuğrul Sağlam'ın adam gibi adam olduğunu ifade eden Serdar Aziz, "Formayı hak edene veriyor. Ben geçen sene hiç oynamadım. Bu sene bir çok oyuncuyu değiştirdi. Ben iyi oynuyorum ve beni oynatıyor. Hak edene formayı veriyor" diye kaydetti.

"FUTBOLCU OLMASAYDIM, BURSASPOR'DA MALZEMECİ OLURDUM"

Bursaspor'da aylık 5 bin TL maaşının olduğunu ancak bundan şikayetçi olmadığını söyleyen Serdar Aziz, "Ben paramı gününde alıyorum. Hiç bir sıkıntım yok. Bunu biraz fazla abarttılar. Ben futbolcu olmasaydım Bursaspor'da malzemeci olurdum. Bursaspor'un içinde olmak isterdim" şeklinde konuştu.

"MESSİ BENİ GEÇERKEN ZORLANIR"

Bursaspor'da Ömer Erdoğan ile oynamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Serdar, "Karakterli ve futbolu çok iyi bir oyuncu. Avrupa'da Messi'ye karşı oynamak isterim. Televizyonda izliyorum, nasıl bu kadar rahat adam geçebiliyor diyorum. Acaba bizi de geçebilecek mi? Ramos'u geçiyorsa bizi de geçer ama zorlanır birazcık" dedi.

BABA SADRİ AZİZ: "BAŞKA TAKIMA GİTSEYDİ ÜZÜLÜRDÜM"

Serdar Aziz'in başka bir takım ile anlaşması durumunda üzüleceğini ifade eden Baba Sadri Aziz ise, "İleride zaman neyi gösterir bilemem ama başka bir takımla anlaşsaydı samimi olarak üzülürdüm. Biz Bursasporluluğumuzu gösterdik. Ben bu şehirde olmadığım halde Serdar tereddütsüz imzaladı, biz böyle Bursasporluyuz" şeklinde konuştu.

"KEYİF ALARAK İZLEDİĞİM TAKIMDA ŞİMDİ OĞLUMU İZLİYORUM"

Bursaspor'u izlemenin kendilerine keyif verdiğini söyleyen Sadri Aziz, "Ben yıllardır Bursaspor'u takip ediyorum. Serdar'ın o takımda olması bize ayrı bir gurur veriyor. Yıllardır takip ettiğim Bursaspor'da şimdi oğlumu takip ediyorum. Bu gurur verici" dedi.

"2015'TE YİNE İMZAMIZI ATARIZ"

'Serdar Aziz'in sözleşmesi 2015 yılında bitiyor. Tekrar Bursaspor ile masaya oturur musunuz?' şeklindeki soruya ise Baba Aziz, "Biz 2015'de gerçekten ve samimiyetle söylüyorum, teklif edilirse atarız imzamızı. Ama zaman ne gösterir bilemem" cevabını verdi.

 

ajansspor.com 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.