Uçmak Tatlıses'i Böyle Tehdit Etmişti

Uçmak Tatlıses'i Böyle Tehdit Etmişti

Bu akşam gözaltına alınan Abdullah Uçmak'ın ünlü sanatçıyla aralarındaki husumeti 1998 yılında Arena programında anlattığı ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırı da bulunduğu iddiasıyla 20 adamıyla birlikte gözaltına alınan Abdullah Uçmak ile ünlü sanatçının arasındaki husumetin 1998 yılına dayandığı ortaya çıktı.
 

1998 yılında Uçmak'ın iki adamını Tatlıses'in oğlu ve arkadaşlarının vurdurmasıyla başlamıştı. Daha sonra Uçmak ve adamları bunun intikamını almak için Tatlıses'e suikast hazırlığı içinde bulundukları nedeniyle 2003 yılında tutuklanmışlardı.

2004 yılında ise Uçmak'la barış yemeği yiyen Tatlıses, olayı tatlıya bağladıklarını ve şikâyetçi olmadığını belirtmişti. Bunun üzerine Uçmak ve adamları yargılandıkları davadan 2004 yılında beraat etmişti.

Abdullah Uçmak neden böyle bir girişimde bulunulduğunu 23 Ocak 1998'de Arena programında yapılan röportajda yaşanan husumeti anlatmıştı.
 

İşte O Röportaj…

            

Polis tarafından Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirilen Uçmak, buradasağlıkkontrolünden geçirildi.

Hastaneye getirilen Uçmak'ın eşofmanları ile gözaltına alındığı görüldü.

Uçmak'la birlikle olaya karıştığı ileri sürülen bir kişi daha aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.



Öte yanadan gözaltına alınan Abdullah Uçmak'ın Pendik'teki evinde arama yapılıyor.

İstanbulOrganize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bugün gözaltına alının Uçmak'ın ikamet ettiği ve yakalandığı eve olarak bilinen Pendik Yenişehir'deki evinde arama yapılıyor. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar sürerken Uçmak'ın burada bulunan 10 katlı binanın 7. katında yakalandığı ileri sürülüyor 

Etiketler :