Uefa'da Zorlu Gece

Uefa'da Zorlu Gece

UEFA Avrupa Ligi'nde Çeyrek Final maçları bu gece oynanacak. Gecenin maçında Benfica sahasında Liverpool'u konuk edecek

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan bu gece oynanacak çeyrek final maçlarıyla devam edecek. Avrupa Ligi'ni müzesine götürmek isteyen 8 takım, çeyrek final ilk maçlarında avantajlı skor yakalamak için sahaya çıkacaklar. İşte Avrupa Ligi'nde nefes kesecek eşleşmeler.

BENFİCA-LİVERPOOL
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin en önemli maçı Benfica ile Liverpool arasında olacak. Bu sezon gösterdiği performansla hem Avrupa Ligi'nde hem de Portekiz Ligi'nde zirveye oynayan Benfica, sahasında Torres'in dönüşüyle çıkışa geçen Liverpool'u konuk edecek.

Benfica bu sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı maçlarda henüz yenilgi yüzü görmedi. Portekiz ekibinin bu maçta en güvendiği isimler Di Maria ve Cardozo. Benfica'nın en önemli eksiği ise hafta sonu oynanan Braga maçında sakatlanan Saviola olacak.

Liverpool'da sakatlıkları bulunan Martin Skertel ve Aquilani forma giyemeyecek. Liverpool'un bu maçtaki en büyük kozları ise tabii ki Fernando Torres ve Steven Gerrard olacak.

VALENCİA-ATLETİCO MADRİD
UEFA Avrupa Ligi'nde iki İspanyol ekibi karşı karşıya geliyor. Bir yanda David Villa. diğer yanda Aguero. İki takımın da hücum gücü çok yüksek ve bu maçta sonucu defans oyuncularının performansı belirleyecek.

Valencia'da bu maçta Miguel, Mathieu ve Albelda forma giyemeyecek. Navarro ve Marchena'nın durumu maç saatinde netlik kazanacak. Hafta sonu Madrid derbisinde ezeli rakibine yenilen ve bu maçın moral bozukluğunu üzerinden atmak isteyen Atletico Madrid'te ise Reyes'in oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçnda temsilcimiz Galatasaray'ı eleyen Atletico Madrid, taraftarlarına kabus gibi geçen sezonu Avrupa Ligi'ni kazanarak unutturmak istiyor.     

HAMBURG-STANDART LİEGE

Etiketler :