Uğur Acar, artık mimik yapabiliyor

Uğur Acar, artık mimik yapabiliyor

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 21 Ocak'ta nakil yapılan ve yeni yüzüyle 206 günü geride bırakan 19 yaşındaki Uğur Acar'ın tedavisi, beklenenden iyi gidiyor.

Yüz kaslarının hareketine bağlı olarak yüz derisi de gerilmeye başlayan Acar'ın tedavi sürecinin gayet iyi gittiğini vurgulayan Prof. Dr. Ömer Özkan, "Biz Uğur'un mimik hareketlerinin 3-6 ay arasında başlayacağını tahmin ediyorduk, ama beklediğimizden çok erken oldu. Artık gülümsemesi ve kızgınlığı çok net görülebiliyor. Şu anda geniş olan yüz derisi, kas hareketleriyle birlikte yavaş yavaş geriliyor. Bir yılın sonunda gerekirse ve şayet Uğur da isterse estetik operasyon da yapabiliriz" dedi.

BİLARDO TUTKUNU
Günlerini sözleşmeli olarak çalıştığı ve aynı zamanda tedavisinin sürdüğü Akdeniz Üniversitesi'nde geçiren Uğur Acar, boş vakitlerini de kampustaki sosyal tesislerde genellikle bilardo oynayarak değerlendiriyor.

Nakil olmadan önce de bilardo oynadığını, ancak insanların kendisine dikkatli bakmaları nedeniyle rahatsızlık duyduğunu vurgulayan Acar, "Bilardo salonlarında herkesin bakışları bana odaklandığı için rahat hareket edemiyordum. Artık böyle bir sıkıntım yok. Yine bakanlar oluyor fakat bu kez yeni yüzümü merak ettikleri için bakıyorlar. Dolayısıyla rahatsızlık duymuyorum. Bilardo oynamayı çok seviyorum" diye konuştu.

9813e02cece890ca075bf94c6d4c5c2b_k.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.