Uğur Dündar, bu kez fena yanıldı

Uğur Dündar, bu kez fena yanıldı

Hakkında "bir kez daha tutuklama talebi" verilen Albay Çiçek'in avukatlığını yapan Uğur Dündar'lı Star Haber "son gelişme"nin ardından "kaybeden" oldu.

Demokrasiye müdahale planında imzası bulunan Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek, ihbar mektubuna olan ve günlerce süren suskunluğunu Star Haber'de bozmuş, sayfalar dolusu mektubun tamamı Uğur Dündar tarafından yayınlanmıştı. O günlerde basına böyle bir mektup göndermesi de yargıya müdahale olarak değerlendirilmiş, Çiçek'in açıklamaları, yakınlarına yazılmış elektronik bir mektup olarak kamuoyuna yansıtılmıştı. Ancak "sayfalar dolusu bu mektubun tamamı" Uğur Dündar tarafından Star Haber'de dakikalarca "ilginç bir fon müziği eşliğinde" kendine yer bulmuştu.

Yaptığı özel haberler ile Dursun Çiçek'e ihtarlı davetin gittiği ve ifade vermeye gelmezse zorla getirileceğini duyuran birçok özel televizyon gibi Birand ve ekibi tarafından hazırlanan Kanal D habere de şiddetle karşı çıkan ve on dakikalık canlı yayın boyunca “zahmet edip avukatı arasalardı öğrenirlerdi. Buna bile gerek görmediler.” şeklinde haber yapan Uğur Dündar ise "kaybeden" oldu.

Bilindiği gibi demokrasiye müdahale planında imzası bulunan Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek'in Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ndeki sorgusu tamamlandı. Sorgu yaklaşık 5 saat sürdü. Çiçek buradaki işlemlerinin ardından "tutuklanması talebi ile" adliyeye sevk edildi.

Etiketler :