Uğur Dündar efsanesi bitti...

Uğur Dündar efsanesi bitti...

Son zamanların en dikkat çekici canlı yayın kavgası kuşkusuz dün gece yaşandı. Mehmet Baransu ile Uğur Dündar canlı yayında birbirine girdi.

Son zamanların en dikkat çekici canlı yayın kavgası kuşkusuz dün gece yaşandı. Kanaltürk'te ekrana gelen Futbolizm programında Uğur Dündar ile Taraf yazarı Mehmet Baransu, Aziz Yıldırım'ın "sahte" askerlik belgeleri iddiaları üzerine adeta birbirine girdi.

Mehmet Baransu, yakın zamana kadar bir kitap yazdığını ve bu kitabının bir bölümünde 28 Şubat dönemini anlatırken, Uğur Dündar ve Arena programının neler yaptığını açığa vurduğunu, bu yüzden de Uğur Dündar'ın kendisine "kin" tuttuğunu ifade etti.
 
HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU
Aziz Yıldırım'ın sahte olduğu iddia edilen askerlikten muaf tutulmasına yol açan belgelerin Uğur Dündar tarafından saklandığı iddia edilince Dündar çılgına döndü.
 
Programa telefonla bağlanan Uğur Dündar, Taraf yazarı Mehmet Baransu'ya ağır sözlerle tepki verdi. Kendisinin Aziz Yıldırım'a, birikmiş tüm parasını vermek için teklifte bulunduğunu anlatan Dündar, "Ben Fenerbahçe'ye yıllarca hizmet ettim. Aziz Yıldırım'ı da çok sevdim fakat yöneticilikten ayrılmak zorunda kaldım" dedi. Dündar sonra da Yıldırım'a ait belgeleri sakladığını iddia edenlerin müfteri (iftiracı) olduğunu söyledi.
 
"UĞUR DÜNDAR EFSANESİNİ BİTİRDİM"
Baransu ile sıkı bir tartışmaya giren Uğur Dündar, "dünkü çocuk" diye tepki verdiği Baransu'nun "Ben Uğur Dündar efsanesini bitirdim" demesi üzerine "Beni değil sen, padişahın gelse bitiremez" dedi.
 
Mehmet Baransu:
 
"Bu ülkede Uğur Dündar diye bir efsane vardı. Ben o efsaneyi bitirdim. O efsaneyi bitiren haberlere imza attım. Uğur Dündar'ın bana düşmanlığı bu yüzden. Madem benim yazdıklarım, söylediklerim iftira neden o zaman beni mahkemeye vermedi."
 
"PADİŞAHIN GELSE BENİ BİTİREMEZ"
 
İşte ikili arasındaki diyaloglardan bazıları;
 
"Uğur Dündar efsanesini sen değil senin padişahın bitiremez. Sen daha ana rahmine düşmemişken ben Uludere'deydim. Senin alnını karışlarım müfteri. Hadi git işine çocuk. Sen daha çok şey öğreneceksin. Asker düşmanı, sana acıyorum."
 
İŞTE O KAVGA:
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum