Uğur Dündar hakkında şok iddia

Uğur Dündar hakkında şok iddia

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu ve yazarımız A.Kadir Aygan Star TV anchormani Uğur Dündar’ı hedef aldı! İşte nedeni…

Taraf gazetesinde yaptığı Ergenekon ve Balyoz haberleriyle dikkat çeken gazeteci Mehmet Baransu, Star TV anchormani Uğur Dündar’ı çok sert bir biçimde eleştirdi.

Facebook sayfasında Dündar’ın ilköğretim ve lise öğrencilerinin namaz kılmalarını haber yaptığı videoyu paylaşan Baransu, videonun üstüne “Uğur Dündar bu aşağılık haberin de unutulmayacak!!!” şeklinde yorum yaptı.


Video yayınlandıktan kısa bir süre sonra paylaşımın altına çok sayıda yorum geldi.

Hanbername yazarı ver Jitem itirafçısı Abdulkadir Aygan da videonun altına; “Uğur Dündar'a' İskenderun Soğukoluk'u sorun...oradaki bayanları hangi arap ülkesine pazarladı?” şeklinde eleştiri yaptı.

Aygan Neden Soğukoluk’u Sorun Dedi?

İskenderun Soğukoluk’ta 1970’li yıllarda genç kızların kaçırılıp hapsedildiği ve pazarlandığı oteller bulunuyordu. Sadece Türkiye'nin değil tüm dünyada tanınan bir fuhuş üssü olan Soğukoluk, “önce Soğukoluğa satıldım.. sonra Ceyhan pavyonlarına..” replikleriyle Türk filmlerine bile konu oldu. Bölgede bulunan otellerde özel hazırlanmış fuhuş odaları ve zindanlar yer aldığı için jandarmanın yaptığı baskınlar sonuç vermedi.

12 Eylül darbesiyle askeri yönetim otellerin zulalarına baskın yaparak bölgeyi temizledi. O dönemde TRT’de çalışan Dündar, haberi “kotarıp” habercilikte efsane olduğu görüntüleri ekrana getirince olaylar tüm çıplaklığıyla kamuoyuna yansır.

İddialara göre Uğur Dündar, Soğukoluk skandalını ortaya çıkardı ama; söylentiler onun da bu işin ortağı olduğu yönündeydi. Bu iddia hiçbir zaman ispatlanamadı. Söylenti şeklinde her zaman bölgede konuşuldu.


Aygan da bu olaya gönderme yaparak fuhuş olayının içinde Uğur Dündar’ın da olduğunu ima ediyor.

İşte Baransu’nun Facbook’ta yayınladığı video


Kaynak, Elmahaber.com

 

Etiketler :