Uğur Dündar'a soğuk duş!

Uğur Dündar'a soğuk duş!

İstanbul Aydın Üniversitesi'nin ödül töreninde "Böyle bir dönemde tasfiye edilmekten onur duyuyorum" diyen Uğur Dündar'a Kanal 7 anahaber ancormanı Erhan Çelik cevabını verdi.

İstanbul Aydın Üniversitesi  8. İletişim ödülleri sahiplerini buldu. Ali Kırca, Uğur Dündar, Erhan Çelik, Nazlı Öztarhan, Petek Dinçöz, Pascal Nouma, Esra Erol, Ertem Şener gibi isimlerin ödül aldığı törene, yapılan konuşmalar damgasını vurdu.

Uğur Dündar, medyada büyük bir tasfiye sürecinin yaşandığını söyleyerek kendisinin de bu sürecin mağdurlarından biri olduğunu ifade etti.  "Böyle bir dönemde tasfiye edilmekten onur duyuyorum" diyen Dündar, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

Dündar'dan sonra ödülünü alan Kanal 7 anahaber ancormanı Erhan Çelik usta gazeteciyi eleştiren bir konuşma yaptı. Bir tasfiye sürecinden bahsedilecekse bunun bir dönemde değil her dönemde olduğunu vurgulayan Çelik, "Krallıklarını ilan edip yıllarca meslektaşlarının mağduriyetlerini görmeyenlerin bugün çıkıp mağdur edebiyatı yapması ne kadar anlamsız. Eğer medyaya yön verdiğiniz günlerde meslektaşlarınıza sahip çıksaydınız, bugün mağdur olmazdınız" dedi. Çelik, konuşmasının sonunda her türlü ideolojik baskı ve haksızlıkla yapılan işten atmalara karşı olduğunu söyleyip kendisini ödüle layık gören üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

Bu arada Uğur Dündar'ın salondan erkenden ayrılması dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.