Ülkücüler ülke gündemini tartışacak

Ülkücüler ülke gündemini tartışacak

Ülkücü hareketin içinde yer alan ve çıkan olaylarda yaralanıp, görülen davalar sonucu hapis yatan eski ülkücüler kampa girip ülke gündemini masaya yatıracak

1980 öncesi mücadele veren eski ülkücüler Kuşadası’nda bir araya geliyorlar. Ülkücü ocakları ve MHP Gençlik Kolları teşkilatlarında zamanında önemli görevler yüklenmiş 100 dolayında eski ülkücüler bir araya gelerek memleket meselelerini tartışıp, son gelişmeleri değerlendirecek. Ülkücü kökenli akademisyen, gazeteci ve politikacılar daha sonra bir sonuç bildirisi yayınlayacak.

Aynı zamanda hasret de giderecek olan ülkücüler 30 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası Akbulut Oteli’nde buluşacaklar. Ülkücülerin toplantının sonunda bir sonuç bildirisi yayınlayacağı öğrenildi.

KİMLER VAR?

Toplantıya katılacaklar arasında, bilim adamları, gazeteciler, politikacılar ve sosyal hayatın her kademesinde görev almış birçok isim var. Bilim adamları arasında; Prof. Dr. Vahit Türk, Prof. Dr. Mehmet Şahingöz, Doç. Dr. Enver Gökdemir, gazeteciler; Dr. Arslan Tekin,  Arslan Küçükyıldız, Feridun Yıldız, Behçet Gürsoy; politikacılardan eski milletvekili Esat Bütün, Bekir Ongun gibi isimler yer alıyor.

Aralarında, geçmişte yaşanan sağ-sol kavgalarında yaralanan ve 12 Eylül döneminde hapis yatanların da bulunduğu ülkücülerin son dönemdeki olayları değerlendireceği toplantının ardından nasıl bir sonuç bildirgesi yayınlayacağı merak ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :