Ulukaya: Markamızın Ruhuyla Olimpiyat Ruhu Birleşecek

Ulukaya: Markamızın Ruhuyla Olimpiyat Ruhu Birleşecek

Chobani yoğurtları Amerikan Milli Takımı’nın olimpiyat sponsoru oldu.

Chobani yoğurtları Amerikan Milli Takımı’nın olimpiyat sponsoru oldu.

2005 yılından bu yana New York’ta üretim yapan ve alanındaki başarılı firmalardan biri olan Chobani yoğurtları, bugün itibariyle Amerikan Milli Takımı’nın olimpiyat sponsoru oldu. ABD Olimpiyat Komitesi ile anlaşmanın sağlandığını açıklayan yetkililer, “Markamızın ruhuyla, olimpiyat ruhu birleşecek” dedi.

Chobani yoğurtları, Kolorado, Kaliforniya ve New York’taki atletlerin paketli yoğurt sağlayıcısı olacak. Chobani firmasının çalışanları, yapılan anlaşmadan dolayı oldukça heyecanlı olduklarını belirtirken, Chobani markası artık raflarda olimpiyatların simgesi olan halkayı taşıyabilecek. Sponsorluk anlaşması 2014 yılına kadar devam edecek.

Chobani firmasının kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, “Atletler için yoğurdumuzu, kendi bölgemizde, kendi insanımızın eliyle üreteceğiz. Kolarado’ya yollayacağımız yoğurtlar, atletlerin performansını artıracak.” dedi.

Amerikalı yetkililer Chobani yoğurtlarının yağsız, az yağlı ve protein değeri yüksek olduğu için tercih edildiğini belirtti.

Chobani firmasının çalışanlarından Ashley Butler, anlaşmanın kendileri için çok gurur verici olduğunu söyledi. Butler, “ Bizler çok ufak bir kasabadanız. Markamızın başarısı o kadar büyük ki biz, müthiş bir olayın sponsoru olduk” dedi.

Firmanın CEO’su  Hamdi Ulukaya, çok çalışarak altın madalyaya ulaşmanın mümkün olduğunu, firmanın bugünkü konumuna gelmesinde de bu prensibi benimsediklerinin altını çizerken, “ Markamız bu ruhla piyasada. Bu nedenle bizim inancımız markamızın ruhuyla, olimpiyat ruhunun birleşeceği yönünde.” dedi.

Büyüyen marka: Chobani

Chobani markası,  New Berlin’deki Agro Farma firması kapanmak üzereyken fabrikayı alıp 4 kişi olarak çalışmaya başlamış.  2012 yılı itibariyle bin kişi olarak üretim yapmaya devam eden Chobani, gün geçtikçe büyüyen bir marka.  

Twin Falls Idaho’da yeni bir fabrika açmaya hazırlanan Chobani, bu fabrikayla üretim kapasitesini ve çeşitliliğini artırmayı planlıyor.

WBNG News 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.