Ulusalcı Gazete Kasetleri Biliyordu !

Ulusalcı Gazete Kasetleri Biliyordu !

Küçük bir gazetede çalışan ama hem CHP’nin hem MHP’nin kasetini aylar öncesinden bilen ve yazan Muhsin Akıl'ın 'derin bağlantıları' akılları karıştırdı...

Ulusalcı gazete Anayurt'un yazarı Muhsin Akıl, hem CHP’nin hem MHP’nin kasetini aylar öncesinden bildi ve yazdı.

CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kaset komplosu iddiasını doğrulamış ve bunun bir senaryo olduğunu belirtmek için de "Bizim kurultay 22 - 23 Mayıs’ta yapıldı. Kaset 6-7 Mayıs’ta yayınladı. Mesela 22-23 Mart’ta Anayurt Gazetesi’nde Muhsin Akıl diye bir yazar var. Orada bir yazı yazıyor. Diyor ki ‘Kurultaya az bir süre kala, CHP’de bir bomba patlayacak, Baykal istifa edecek, Kılıçdaroğlu genel başkan olacak’ diyor. Yani bütün bunları bir araya getirdiğiniz zaman bunların bir senaryo olduğu ortada." demişti.

Anayurt gazetesi köşe yazarı Muhsin Akıl 23 Mart ve 24 Mart 2010’da yazdığı yazılarda “ CHP’de büyük bir deprem yaşanacağını, bu deprem sonrasında CHP genel başkanı Deniz Baykal’ın istifa ederek yerine Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olacağını” ifade etmişti.

Akıl daha sonra köşesinden yeni iddiaları olduğunu söyleyerek MHP’de yaşanacak skandalı yazmıştı: “Şimdi ise yeni iddialarımı sıralayabilirim: CHP’nin başına gelen MHP’nin de başına gelecek! MHP’de kendi içinde kaynıyor! Görün-bakın önümüzdeki günlerde büyük bir deprem de MHP’de yaşanacak! Devlet Bahçeli gidecek yerine Oktay Vural gelecek! Tabi ki MHP’de yaşanacak deprem CHP’ninkine benzemeyecek! MHP’nin ki çok daha farklı olacak!”

Bu durumu “Araştırma ve istihbaratlarım, hislerim bana böyle yazdırtıyor! Ben sadece uyarıyorum! Bütün partilere eşit mesafedeyim." diyerek açıklamaya çalışan Akıl'ın bu kehanetleri(!) kafaları karıştırdı.

İşte Anayurt Gazetesi'nde Çıkan O İddialar;

22 Mart 2010 – Anayurt Gazetesi

 

20 Temmuz 2010 – Anayurt Gazetesi

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.