Umarım Taraf cinlilerle ilgili manşet atmaz

Umarım Taraf cinlilerle ilgili manşet atmaz

Reha Çamuroğlu gazeteyi sert bir dille yalanlarken, "Umarım aynı gazete yarın da cinlilerle ilgili bir manşet atmaz" dedi.

Anayasa değişikliğine Ak Parti içinde 20 kadar milletvekilinin karşı çıktığı iddia ediliyordu. Bu milletvekillerin pakete karşı Akparti yönetimine bir bildiri verecekleri de haberlerde yer aldı.

Taraf gazetesi Anayasa değişikliğine karşı çıkan 20 isimden birini de Ak Parti İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu olduğunu iddia etti. Hatta Çamuroğlu’nun paketi, yamalı bir metine benzettiği ve bu haliyle Meclis'e geldiği takdirde kendisi dahil birçok milletvekilinin buna karşı çıkacağını söylediği idda edildi.

Ak Partili Çamuroğlu, bu iddiaları Kanal7 televizyonunda telefon bağlantısı ile katıldığı Başkent Kulisi programında yalanladı.

Haberin uydurma ve yalan olduğunu belirten ve "Umarın aynı gazete yarın da cinlilerle ilgili bir manşet atmaz" diyen Reha Çamuroğlu; “Ne Ak Parti içinde böyle bir 20 kişilik bir grup vardır ne de bu 20 kişilik grup bir toplantı yapıp bir bildiri yayınlama kararı almış ne de Anayasaya karşı bildiri yayınlamayı tartışmıştır.” dedi.


Çamuroğlu, Dün Taraf’ta çıkan haberle ilgili kendisiyle bir röportaj yapılmadığını kendisine atıfla yazılanların gerçek olmadığını da kaydetti.

"12 eylül sonrası darbe anayasasına hamdolsun hayır diyenlerdendim" diyen Çamuroğlu, mevcut yapısıyla Anayasa'nın Türkiye realitesiyle örtüşmediğini, yeni bir Anayasanın gerekli olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “Bu Meclis yeni bir Anayasa yapma fırsatını kaçırdı” sözüne katıldığını belirten Çamuroğlu, Anayasa paketinin zamanlamasının yanlış olduğunu savundu.

Çamuroğlu, pazartesi günü son şekli verilen Anyasa değişklik paketine inceleyeceğini ve kararını bu incelemenin ardından vereceğini söyledi. ve şu an için oyunun rengine ilişkin bir açıklamasının bulunmadığını altını çizdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :