Ümit Aktan Deniz Feneri’ni Ziyaret Etti

Ümit Aktan Deniz Feneri’ni Ziyaret Etti

Aktan'ın - Deniz Feneri Ziyareti

Kanal A Televizyonu’nda Haydi Maça, TGRT Haber’de ise Başlama Vuruşu programlarının sunucusu, spor yazarı Ümit Aktan Deniz Feneri’ni ziyaret etti.

 

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette Deniz Feneri gönüllüleri, Habername.com haber sitesi yazarı Cezmi Koç ve Moralhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Emrah İriç de hazır bulundu.

 

Aktan, yıllardır televizyon yayıncılığının içinde bulunduğunu belirterek, “Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, ülkemizde ortalama izleyicinin önemli bir kısmının kültür seviyesi çok düşük, maalesef eğitim seviyesi ilkokul 3. Sınıf. Size yapılan saldırılara karşı kendinizi savunurken ülkemizin bu gerçeğini hep aklınızda tutmalısınız. İzleyicinin durumu böyle olunca derdinizi anlatmakta zorlanacaksınız. Efendi efendi yaptığınız, içinde yardım rakamlarının, faaliyet bilgilerinin bulunduğu açıklamalar bu kitle tarafından duyulmayacak, duyulsa da kolay anlaşılmayacaktır.

 

Ne söylediğinizden çok nasıl söylediğiniz önemlidir. Ortalama televizyon izleyicisinin anlayacağı kadar yalın ve vurucu ifadeler bulmak zorundasınız” dedi.

 

Derneğin lojistik merkezini de gezen Aktan, yardım işinin zorluklarına dikkat çekerek, “Ne kadar yardım yapsanız daha fazlasını isteyen bir aile grubu vardır. Yardıma uygun görmediğiniz aileler içinde de aleyhinize konuşacaklar çıkacaktır. Yaptığınız iş gereği memnuniyetsiz bir kitle hep var olacaktır. Ona göre, sabır ve kararlılığınızdan bir şey yitirmeden yolunuza devam etmelisiniz” dedi.

 

Etiketler :